NEĆU DATI MILJANI DA PIPNE DETE! Kulićkina majka presekla, evo šta kaže o unuku Željku, OVO JE zabranila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neću raspravu, ionako si nam zlo nanela svojim ponašanjem"! Pričala je Marija ćerki!

NEĆU DATI MILJANI DA PIPNE DETE! Kulićkina majka presekla, evo šta kaže o unuku Željku, OVO JE zabranila! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola planiraju zajednički život otkako je ona diskvalifikovana sa imanja u Šimanovcima, a kako smo saznali, nakon što je provela vreme sa sinom Željkom u Nišu sada će joj i to biti ograničeno.

Naime, njena majka Marija Kulić tvrdi za medije da nema nameru da pusti da Miljana bilo gde vodi unuka, pogotovo što zbog problematičnog ponašanja nema staradeljstvo nad naslednikom.

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Marija Kulić besni na ćerku zbog Zole

 

- Marija se ne odvaja od unuka Željka. Tako je bilo dok je bila u Eliti, a sad pošto je Miljana došla u Niš oboje ih drži na oku. Rekla je ćerki Miljani: "Dete da nisi pomislila da vodiš negde! Nećeš ga pipnuti, gde god otišla on ostaje sa mnom ovde u kući! Neću raspravu, ionako si nam zlo nanela svojim ponašanjem - priča izvor blizak Kulićima, što je samo nastavak drame u porodici, s obzirom na to da je Marija pod lekovima još otkako je čula da Miljana planira da živi sa Zolom.

Podsećamo, Miljanina majka je ispričala da je van sebe zbog svega što joj je naslednica priredila u poslednje vreme.

Foto: Pink

Marija Kulić besni na ćerku zbog Zole

 

Marija je van sebe otkako je Miljana izbačena. Videla je još pre incidenta da je ona van sebe i da je samo pitanje vremena kad će nekoga da udari. Komšije dolaze svaki dan u kuću i ona im se tako jada. Stalno priča: " Miljana će da me otera u grob! Ne znam više kako da joj pomognem! Otišla je kod Zole, a svi znamo kakvi su u kombinaciji. To je strašno! Opet će da je navuče na ko zna šta! Pitanje je vremena kada će da se spetljaju i da ponovo krenu da se kockaju! Oni su najgori u kombinaciji, to su propalice - pričala je Marija, kaže upućen izvor.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading