RAFALNA PALJBA MARIJE KULIĆ: Dok Miljana čeka dete sa Zolom, ona URNIŠE njene bivše momke!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovih reči nastao bi haos u Šimanovcima!

RAFALNA PALJBA MARIJE KULIĆ: Dok Miljana čeka dete sa Zolom, ona URNIŠE njene bivše momke!

Foto: Nebojša Mandić, Pixabay.com

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole jedna je od glavnih tema proteklih godina, a posebno proteklih dana. Naime, Zola je samonicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan, a Kulićeva se vratila u Belu kuću, te priznala cimerima da misli da je ostala u drugom stanju.

Povodom toga na društvenoj mreži Instagram oglasila se juče Marija Kulić, koja nije mogla da sakrije koliko je razočarana. Međutim, ipak joj je sinoć jedna situacija za žurke dodatno skrenula pažnju, pa svoj komentar nije mogla da suzdrži i hitno se oglasila na društvenim mrežama. 

Ona je iskoristila priliku da brutalno napoljuje bivše zetove, Nenada Macanovića Bebicu i Ivana Marinkovića

- Evo skraćeno g*vno(Bebica) se kocka i pije pivo, a ovde skoro dve godine nje pomirisao alkohol i pričao da ga ne zanima kocka. Kakvo folirantsko đubre. Igrao je i aparate tamo na žurkama. Dva biološka oca najveći kockari. Zato Ivan živi u vlagi sa buđavim plafonom, bez krila na ormanu i polomljenim kaučom, a ovaj skraćeni sada mi je jasno gde su očeve pare, prokockane - glasila je objava Marije Kulić na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, Miljana je sigurna da je ostala u drugom stanju sa Zolom, zbog čega je juče donela odluku da prestane da pije antibiotike, jer ovog puta ne želi da ide na kiretažu, već je odlučila da rodi dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading