MARIJA TUŽILA BEBICU: Izdala zvanično saopštenje povodom MILIONSKOG DUGA!

Autor:

Zadruga

29.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić kivna na nesuđenog zeta, obratila se javno putem društvene mreže Instagram!

MARIJA TUŽILA BEBICU: Izdala zvanično saopštenje povodom MILIONSKOG DUGA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Marija Kulić, bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, obratila se javno nesuđenom zetu Nenadu Macanoviću Bebici putem storija na društvenoj mreži Instagram. Ioako se on nalazi u "Eliti", Marija je želela da obavesti svoje pratioce da je tužila Bebica zbog toga što joj nije vratio novac koji mu je pozajmila.

- Skraćeno smrdljivo g*vno, na ruke sam ti dala 1.800 evra da platiš alimentaciju, jer si išao na suđenja i 10.000 evra za kupovinu autobusa, za šta si potpisao kod advokata i za šta si tužen, jer si rekao da ćeš vratiti u roku od mesec dana, a kada je istekao rok, rekao si da nećeš vratiti! - poručila je Marija Kulić putem storija na društvenoj mreži Instagram, što znači da joj Bebica duguje oko 1.382.794,80 dinara.

Republika

Foto: ATAImages, instagram.com/marijakulic_mtaz

Objava Marije Kulić

Inače, Marija je nedavno odlučila i da tuži Lazara Čolića Zolu, jer je mislila da je Miljanu šutnuo u stomak. Kasnije se ispostavilo da je snimak od neke iz ranijih sezona.

- Šaljite mi snimak kako je šutnuo, a imala je tromb u stomaku, da odmah advokat pusti tužbu! Veprina šutira, odlično. Svu dokumentaciju prilažem sudu, jer ona ima tromb u portnoj veni i svi znaju da su je jedva spasili i da i dan-danas pije Elikvis za razređivanje krvi zbog tih trombova i pored portne, u ostale četiri vene, koje se ulivaju u glavnu, portnu. Ne dao mu Bog da ga vidim - poručila je Marija Kulić putem "storija" na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
HAHAHA

29.12.2023 18:35

Zola neka tuzi momentalno za pokusaj ubistva i stiklu u slepoocnicu ! A Bebica neka nalati usluge za dve godine sluzenja kod njih kao ‘decko za sve ‘….. ;)