MILJANA ĆE DA ME OTERA U GROB! Marija Kulić na TABLETAMA zbog ćerke, ni otac nije ništa bolje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijkina majka je danima van sebe zbog ludila koje joj je priredila ćerka!

MILJANA ĆE DA ME OTERA U GROB! Marija Kulić na TABLETAMA zbog ćerke, ni otac nije ništa bolje! (FOTO)

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Bivša učesnica Elite Miljana Kulić diskvalifikovana je nedavno sa imanja zbog nasilja koje je ispoljavala prema cimerima, a njena majka Marija Kulić sada je van sebe jer se njena naslednica smuca sa Lazarom Čolićem Zolom, bivšim dečkom koji joj je pravio velike probleme. Naime, Marija se danima komšijama jada kako će opet da završi u bolnici zbog stresa i kako će da se razboli, dom Miljana nema nameru da dolazi skorije u Niš.

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija Kulić

 

- Marija je van sebe otkako je Miljana izbačena. Videla je još pre incidenta da je ona van sebe i da je samo pitanje vremena kad će nekoga da udari. Komšije dolaze svaki dan u kuću i ona im se tako jada. Stalno priča: " Miljana će da me otera u grob! Ne znam više kako da joj pomognem! Otišla je kod Zole, a svi znamo kakvi su u kombinaciji. To je strašno! Opet će da je navuče na ko zna šta! Pitanje je vremena kada će da se spetljaju i da ponovo krenu da se kockaju! Oni su najgori u kombinaciji, to su propalice - pričala je Marija, kaže upućen izvor.

Foto: Pink

Marija Kulić, Zola i Miljana Kulić 

 

Kako smo saznali, Kulićka je na jakim lekovima, a ništa bolje nisu ni ostali uz porodici.

- Miljana je napravila haos, otac se sekira, majka, ma svi! Znaju da će Zola ponovo da je muze za pare. Mariji prekida vezu, saznala je da piju tamo sa Zolinim prijateljima i da sad nema bilo kakav nadzor. Tu će tek da bude haos! Jadna Marija, ne znamo kako se žena drži! Samo joj je još ovo falilo - kaže sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Marijom kako bismo je pitali za još detalja, ali se ona nije navljala na broj telefona poznat redakciji.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

25.01.2024 19:46

Pa ako je tačno da Marija ima starateljstvo, jednostavno neka spreči ludaču da odvede dete sa sobom!!!!! Dete je ionako naviklo da bude bez Miljane!