ZOLA KUPIO KARTE, VODI MILJANU U BEČ! Novi detalji plana koji kuju Kulićka i Čolić, njeni roditelji NE SLUTE šta im se sprema! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana kod kuće krije da je Zola kupio karte, najviše zbog majke. Zna da će Marija da je spreči da otputuje!

ZOLA KUPIO KARTE, VODI MILJANU U BEČ! Novi detalji plana koji kuju Kulićka i Čolić, njeni roditelji NE SLUTE šta im se sprema! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nakon njene diskvalifikacije iz Elite smišljaju gde će da pobednu kako bi živeli zajedno, a di džej iz Dervente je, kako saznajemo, sada iznenadio Nišlijku time što hoće da je vodi u Beč! Naime, Zola je Miljani fotografisao karte koje je kupio kako bi što pre otputovali.

Foto: instagram.com

Miljana je otišla u Niš samo po stvari i da na kratko vidi sina Željka 

 

- Zola je Miljani slikao avionske karte i plan je da iz Beograda što pre lete za Beč. On je, kako je poznato, neko vreme bio tamo, a tek planira da živi u Austriji, pa je Miljani rekao da što pre dođe do njega. Iako se spekulisalo da li je Zola stvarno u Beču, istina je da je nekoliko puta putovao u Derventu, ali u narednom periodu planira da se stacionira u austrijskoj prestonici - priča nam upućen izvor i dalje otkriva:

- Miljana kod kuće krije da je Zola kupio karte, najviše zbog majke. Zna da će Marija da je spreči da otputuje. Rekla je sestrama da se ne bi brinule i nekim ljudima sa kojima se telefonom čula u Beogradu, tako da roditelji nemaju pojma šta se dešava! 

Foto: e-stock

Miljana Kulić

 

Podsećamo, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Miljanina majka Marija ne sluti šta se sprema

 

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Milivoje

26.01.2024 03:49

Tesko da se poveruje u to.On je pobegao u Bec bas zbog nje,jer je njoj problem da ide cak tamo,s obzirom da Marija ima starateljstvo nad psiho Mixy.A i Colic nije bas toliko poludeo,jer i ptice na grani znaju da mixy treba staratelj i strucna pomoc.I koji god muskarac da odluci sa njom da zivi,morace da bude kod njih u Nisu,a mixy mora da bude u rijaliti show-u da ne bi isla u bolnicu.Tako da mislim da je Colic to za sve ove godine,shvatio i da je zbrisao tamo samo da ga ona ne pronadje.