OVAKO SE ZOLA BAHATI PO BEČU: Uleće u krivinu, pa nazdravlja uz rakiju, Miljana bi čupala kosu s glave da može ovo da vidi (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić redovno se oglašava iz Austrije, pa uporno šalje sliku kako on uživa, dok Kulićka besni u rijaltiju.

OVAKO SE ZOLA BAHATI PO BEČU: Uleće u krivinu, pa nazdravlja uz rakiju, Miljana bi čupala kosu s glave da može ovo da vidi (FOTO)

Foto: Printskrin

Diskvalifikovani učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola oglasio se iz Beča i pokazao kako se bahati, dok mu Miljana Kulić iz nemoći preti u rijalitiju.

Naime, Nišlijka je načisto odlepila kada su je tokom poslednje emisije pitali za bivšeg, koji ju je ostavio u Beloj kući u najgorem trenutku, dok je sumnajla da je ponovo ostala u drugom stanju. Pošto se ispostavilo da nije, laknulo je i njenoj i Zolinoj majci, ali je Miljanu veoma pogodilo što se Čolić provodi bez nje napolju. 

- Ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima - izgovorila je Kulićka u programu uživo i zgrozila gledaoce rijalitija.

 

 

Međutim, Zola je još više dodao gas, pa je na svom Instagramu pokazao kako se bahati po Beču. Prvo se slikao u kolima, pa snimao kako vozi po bečkim ulicama i uleće u krivinu, a na kraju je i nazdravljao sa prijateljima uz rakijicu i klopu. 

Inače, mnogi sumnjaju da se Zola u Austriju sklonio od pritiska koji je imao kad je izašao iz rijalitija, dok neki misle da se tamo viđa sa bivšom devojkom Inom Rajzinger, koja tamo živi. Pogotovo jer se spekulisalo da joj je dete, koje je u međuvremenu rodila, on napravio.

Kako smo već pisali, pre napuštanja zemlje, Zola je imao i svađu s majkom Bosom, koja ga je osuđivala zbog obnovoljenog odnosa sa Miljanom. Ipak, kad se ispostavilo da od njene trudnoće nema ništa, ona je sinu sve oprostila i kako je za naš potral ispričao izvor blizak porodici Čolić, spremna je da prihvati bilo koju drugu za snajku. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading