DA LI ĆE SE MILJANINE JEZIVE PRETNJE OBISTINITI?! Marija odlučuje o svemu, sudbina Zole je u njenim rukama!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se oglasila, pa otkrila pozadinu Miljaninih pretnji.

DA LI ĆE SE MILJANINE JEZIVE PRETNJE OBISTINITI?! Marija odlučuje o svemu, sudbina Zole je u njenim rukama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poslednjih dana javnost bruji o mogućoj trudnoći Miljane Kulić, ali su te spekulacije sada odbačene. Nakon nezaštićenih odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom, mnogi su pretpostavljali da je Miljana u drugom stanju. Međutim, Miljana je nedavno dobila ciklus i time stavila tačku na ove glasine.

Marija Kulić, Miljanina majka, dala je svoje mišljenje o ovoj situaciji. Ona je istakla da nikada nije podržavala ideju da Miljana ima dete sa Zolom, posebno imajući u vidu njihov turbulentan odnos. Marija je naglasila da je njihov odnos bio sve gori iz sezone u sezonu, te da nije želela da dete odrasta u takvom okruženju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 

- Ne želim da pričam o tome, kada nije ostala trudna. Da jeste, razmislila bih zbog Miljane, šta bi bilo najbolje s obzirom na stanje u kakvom je ona. Znate da je emocionalno nestabilna i onda bih razmislila šta je najbolje za nju - rekla je Marija za portal Srbija Danas.

Javnost sada  bruji o Miljaninim pretnjama i uvredama upućenim Zoli. Marija je komentarisala ove postupke, ističući da ljudi često govore stvari u besu, ali da to ne znači da će to zaista i uraditi. Naglasila je da su takve pretnje izrečene u ljutnji i da ne treba uzimati za ozbiljno.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić, Marija Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Svi mi kad smo besni tako pričamo. Kažemo sve i svašta u ljutnji i besu. Ona se ne razlikuje od nas ostalih i ja u besu pretim. Naravno da to neće uraditi i preti u ljutnji. Do sada je milion puta pretila, pa ništa nije uradila - rekla je Marija Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading