ZOLA BEŽI OD MILJANE U DRUGU DRŽAVU: Saznao da neće postati otac, pa nakon brutalnih pretnji odlučio da ZAPOČNE NOVI ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čolić doneo odluku, usledilo hitno oglašavanje!

ZOLA BEŽI OD MILJANE U DRUGU DRŽAVU: Saznao da neće postati otac, pa nakon brutalnih pretnji odlučio da ZAPOČNE NOVI ŽIVOT!

Foto: Pink

Nakon svoje nedavne diskvalifikacije iz rijaliti programa "Elita", bivši učesnik Lazar Čolić Zola je odlučio da napusti Srbiju i otputovao je u Beč sa svojim kumom, navodno zbog poslovnih obaveza. Ovo je izazvalo dosta pažnje javnosti, a Čolić je dodatno privukao pažnju kada je objavio novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Naime, već danima se spekuliše da je Miljana Kulić u drom stanju i da će na svet doneti Zolino dete, a koliko je bila sigurna u trudnoću govori to da je prestaa i da pije antibiotike, kako ne bi ugrozila plod. Međutim, Kulićeva je sinoć otkrila da je dobila ciklus i time prekinula sumnje o trudnoći. 

Nakon toga na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram oglasio se i Zola, koji je otkrio svojim brojnim pratiocima da razmišlja o preseljenju u Beč i da mu se jako dopada život tamo. 

- Nisam do sad dao nijednu izjavu niti mi je do toga, a najmanje mojoj porodici da komentariše bilo šta. Več mi se mnogo sviđa... Razmišljam da ostanem živeti ovde i da se borim, šta vi mislite o tome? - napisao je Čolić na svom Instagram profilu. 

Inače, Miljana je sinoć dobila hipotetičko pitanje i Zolinom boravku u Beču i oglašavanju njegove porodice, zbog čega je izrekla strašne pretnje. 

- Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima - odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Milivoje

11.01.2024 11:58

U normalnim zemljama,kada se izgovore ovakve pretnje,i to javno,dodje policija,uhapsi pa robijas jedno godinu dve.Ali neko stiti psiho mixy od zakona u Srbiji,tako da ona moze i da ubije,nema veze.Colic je konacno doneo odluku kako treba.Ona zna ako ode u Austriju da ce zavrsiti ili u zatvoru ili u ludnici,tako da joj sad jedino ostaje da moli cika Zeljka da joj nadje drugog nesretnika sa poduzim alatom,koji je Nemanjic.Jer je ovako niko nece..mislim niko normalan.