ZOLINA MAJKA PLAČE OD SREĆE: Sinu je SVE OPROSTILA pošto Kulićka nije trudna, sada može da dovede i ŽENU S DETETOM iz Beča!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolina majka presrećna zbog njegovog prekida komunikacije sa Miljanom, a i što joj ipak nije napravio dete u rijalitiju.

ZOLINA MAJKA PLAČE OD SREĆE: Sinu je SVE OPROSTILA pošto Kulićka nije trudna, sada može da dovede i ŽENU S DETETOM iz Beča!

Foto: printscreen

Nakon poslednjeg u nizu haosa između Miljane Kulić Lazara Čolića Zole, njegova majka Bosa Čolić doživela je nervni slom i zbog same pomisli na to da je Nišlijka ponovo trudna sa njenim sinom. 

Po njegovom izlasku iz Bele kuće, kada je zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija usledila diskvalifikacija, Zola je imao i okršaj sa majkom čije poverenje je izneverio jer se opet pomirio sa Kulićkom, iako joj je pred ulazak obećao da neće ni u ludilu. 

Republika

Foto: printscreen

Zolina majka Bosa mnogo je brinula dok nije saznala da Miljana ipak nije trudna

Zbog pritiska koji je imao, odlučio je da se distancira od svega i otputovao u Beč, gde se nalazi i njegova bivša devojka Kristina Ina Rajzinger za koju se takođe spekulisalo da joj je Zola napravio dete.

- Bosa je bila ogorčena na sina, dok su danima svi strepeli da li je Miljana ostala trudna sa njim. Tek sinoć joj je svanulo kad je Kulićka javno otkrila da ipak nije u drugom stanju. Spremna je ponovo da sve oprosti svom Lazaru, pošto je poručio iz Beča da ga više ništa u vezi sa Miljanom ne zanima, pa čak i da je ostala u drugom stanju, ali hvala Bogu što nije - priča izvor blizak porodici Čolić i nastavlja:

- Zolina majka plače od sreće! Ne bi joj bilo svejedno da Kulićka nosi njegovo dete, tada bi prosto bilo nemoguće sa njom prekinuti svaku vezu. Ovako je presrećna zbog njegovog prekida komunikacije sa Miljanom, a i što joj ipak nije napravio dete u rijalitiju. Ona ne zna gde je i sa kim Zola u Beču, ali svaku ženu bi pre prihvatila za snajku, nego Miljanu, pa čak i tu sa detetom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić tvrdi da je i ona srećna što ne nosi Zolino dete

Podsećanja radi, Miljana Kulić sumnjala je da je trudna sa Lazarom Čolić Zolom, međutim, ispostavilo se da zapravo nije u drugom stanju.

- Bog me je ponovo pogledao i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene i srećna sam što nisam trudna, dobila sam ciklus. Dobro je sve, hvala Bogu - rekla je Miljana i dodala: 

Jesam srećna, vidi se da nije bilo iskreno, dao bi Bog da je iskreno bilo, ali ovo je znak da nije!

U međuvremenu, Čolić uživa u Austriji, gde inače živi bivša zadrugarka Kristina Ina Rajzinger sa kojom je svojevremeno povezivan. Kada se ona porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Kajli, u javnosti se podigla velika prašina i pompa oko potencijalnog oca, jer se spekulisalo da se radi o Lazaru Čoliću Zoli

Zbog toga su i sada mnogi posumnjali da je Zola upravo iz tog razloga otišao u Beč, ne bi li se video sa njom i detetom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.01.2024 04:44

Svaka čast Zoli i njegovoj majci na strpljenju i uzdržavanju od SVAKOG KOMENTARA, ali Miljana PAČAVRA nije ni za komšiluk, a kamoli za kuću...Svaka čast velikom šefu da ga je diskvalifikovao...da ga spase od ZLOTVORA KULIĆA KOJI TRAŽE NOVU ŽRTVU, POSLE BEBICE...NOVOG SLUGU...NARAVNO BESPLATNO