"MOJ SIN JE NAŠAO KRVAVU, PLAVU, UPLAKANU": Oglasila se rođaka silovane starice iz Beograda

Autor:

Hronika

14.05.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena pregledana je i ginekološki, a lekari su potvrdili da je silovana.

"MOJ SIN JE NAŠAO KRVAVU, PLAVU, UPLAKANU": Oglasila se rođaka silovane starice iz Beograda

Foto: shutterstock

Julijanu R. (96) silovao je S. Z. (23) u jednom beogradskom naselju 7. maja ove godine, a nesrećnu staricu pronašao je njen unuk Goran G. Sada se oglasila Goranova majka, piše Telegraf.

- Baka Julijana je i dalje u šoku. To je stara žena, jadna ne zna ni šta je snašlo, ali evo oporavlja se polako. Moj sin Goran je našao u stravičnom stanju. Bila je sva krvava, sa modricama, plava... Plakala je i ležala. Moj sin je posle krvnika došao samo 10, 15 minuta kasnije. Ne smem da zamislim šta bi bilo da ga je zatekao unutra. Dete bi mi otišlo na robiju... Baka živi u samom centru, da neko tako uleti usred dana i to uradi, pa to je strašno. Mi nismo znali šta se desilo, nego je moj sin krenuo da je obiđe, mi je dnevno obilazimo po 3,4 puta, ona je sama. I kada je Goran došao do bakine kuće, prvi komšija mu je rekao da je iz kuće izašao neki mladić, da je pobegao - kaže supruga od Julijaninog sestrića.

Ističe da ne poznaje napadača, niti da zna kako je on "došao" do njihove rođake.

- Ne znamo ko je taj što je napao, čula sam da je iz Leskovca, ali da se "vuče" tu po Leštanima. Kako je on doašo u kontakt sa njom ja ne znam. Znam da joj je pretio da će je ugušiti, da će je ubiti, možda bi je i ubio, ko zna. Ona je jauknula, onda je on uhvatio i napao. Posle je došao moj sin i zatekao je takvu na krevetu. Ona mu je rekla šta je bilo, zvao je policiju i Hitnu. Ja sam sa njom provela celu noć u policiji i po lekarima... Šta da vam kažem - rekla je. 

Podsetimo, policija je za svega nekoliko sati rešila ovaj slučaj i uhapsila osumnjičenog S.Z. (23) koji je satima baku (96).

Kako se saznaje, nesrećna žena je rekla da je tog dana u njenu kuću ušao njoj nepoznati mladić. Tražio joj je novac, a kada je rekla da nema odlučio je da je siluje. Starica je tokom istrage rekla da je "pokušala da dozove pomoć, ali joj je on rukama zapušio usta i rekao da će je ubiti ako bude vrištala".

I onako jedva pokretnu ženu bacio je na krevet i počeo da se iživljava nad njom. Nesrećnu ženu sa povredama po telu našao je unuk i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Istog dana policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila S.Z.. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana zbog silovanja.

S.Z. je, nezvanično, satima u sred dana silovao staricu.

Nesrećna žena pregledana je i ginekološki, a lekari su potvrdili da je silovana.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading