ŠA SE JEZIVIM ZAKLETVAMA OBRATIO PORODICI: Miona u MUKAMA DO GUŠE, zbog OVOGA ne sme da raskine sa reperom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje Nenada Aleksića Ša zgrozilo čitavu javnost.

ŠA SE JEZIVIM ZAKLETVAMA OBRATIO PORODICI: Miona u MUKAMA DO GUŠE, zbog OVOGA ne sme da raskine sa reperom! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Nekada uspešni reper, a sada rijaliti igrač Nenad Aleksić Ša izaziva dosta negativnih komentara na društvenim mrežama, zbog njegovog ponašanja u ,,Eliti". Ša je pokazao dosta sramnih ispada tokom boravka na imanju u Šimanovcima, a mnogi se pitaju zbog čega ima takvo ponašanja, budući da ima preko 40 godina i da su mnogi mislili da će se vrlo staloženo ponašati. 

 

Međutim, nakon što je uplovio u romansu sa pevačicom Mionom Jovanović, Ša se vraća u vidno ljubomorno i ishitreno ponašanje, te je tako počeo da preti svojoj devojci, da ukoliko bude video da ona priča sa nekim drugim muškarcem, da će imati velikih problema. Snimak koji kruže društvenim mrežama izazvao je čitavu paniku, budući da reči koje je nekadašnji reper uputio devojci, bude jezu, pa se mnogi pitaju kako je njenim roditeljima dok slušaju ovo. 

- To da radiš šta hoćeš, ne može, neću da budem sa tobom, nego ću da lomim prvom kom priđeš. Kunem se u brata, u celu porodicu, bude li prišla nekome i pokušala da me napravi ljubomornim, puca glava tom! Kunem ti se! Samo probaj! To probaj! Svakome kome se budeš obratila, reč da čujem sa muškarcem, bijem odmah! - urlao je Nenad Aleksić Ša, preteći Mioni. 

 

 

- Sad nam je jasno zašto ga ne može ostaviti. E, Miona u šta si se uvalila - stoji u opisu snimka koji kruži društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading