ŠA HITNO ALARMIRAO ADVOKATA! Dobio informaciju iz spoljnog sveta, pa urlao iz petnih žila!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je želeo da "pogura" razvod od Vanje, ne želi da je vidi u životu.

ŠA HITNO ALARMIRAO ADVOKATA! Dobio informaciju iz spoljnog sveta, pa urlao iz petnih žila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša ponovo je bio tema broj jedan u medijima zbog svoje turbulentne ljubavne veze sa rijaliti učesnicom Mionom Jovanović. U sinoćnjoj emisiji "Pretres nedelje", reper je otvoreno progovorio o svojim osećanjima prema Mioni Jovanović, ali i o svojoj još uvek zakonitoj supruzi Vanji Ignjatović, koja sada uživa u novoj vezi, baš kao i Ša.

Ša je istakao da je sa Mionom sve u savršenom redu, iako su se spekulisale razne priče o njihovom odnosu. On je izrazio svoje oduševljenje vezom sa Mionom, ističući da je ta ljubav zaista iskrena i duboka. Takođe, reper je istakao da je njegova odluka o razvodu konačna i da ne želi da se vraća prošloj vezi, koju je opisao kao "lošu".

Republika

Foto: Pink

Vanja Ignjatović, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Od mog ulaska je prošlo 5 meseci, stvari i situacije su se promenile, moj odlazak za razvod. Nova ljubav, osoba koju volim u koju sam se zaljubio i zavoleo. Ja sam ušao razlupan, kao poremećen. Došao sam k sebi, oporavio se, doneo sam odluku koju sam doneo, niti ću je ikad promeniti, advokat ima punomoćje da reši razvod, tu osobu ne želim da vidim nikad u životu. Ne vraćam se nekome ko je jako loš. Ja sam bio frapiran da on kaže da njoj hoću da se vraćam. Šokiran sam jer smo dobri i napolju, ne znam koliko puta više da ponovim da se ne vraćam tom odnosu i da je kraj - rekao je Ša.

Tokom emisije, i ostali učesnici rijalitija su izneli svoje stavove o ovoj temi. Mensur Ajdarpašić je istakao da je Ša trebalo bolje da otvori oči i sagleda situaciju sa svojom bivšom suprugom, dok je Ša tvrdio da je njegov odnos sa Mionom zasnovan na zdravim temeljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

06.02.2024 11:48

Kakav mu je ovo potkožni kabl na čelu ?