VANJA PRVI PUT POKAZALA NOVOG DEČKA: Zamenila Ša ovim frajerom, zbog njega se seli iz Srbije?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović se javno pohvalila novim dečkom, osvanula prva zajednička fotografija.

VANJA PRVI PUT POKAZALA NOVOG DEČKA: Zamenila Ša ovim frajerom, zbog njega se seli iz Srbije?! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram

Vanja Ignjatović, još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, repera, koji trenutno boravi u "Eliti" i u vezi je sa Mionom Jovanović, odlučila je da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Kako je i sama podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama, ona se uputila ka Švajcarskoj, odakle se ubrzo oglasila.

Reper o ovome nema pojma i pitanje je kako bi reagovao na informaciju da je Vanja trenutno van Srbije, s obzirom da se i dalje nisu razveli. Međutim, to nije ono što će ga najviše razbesneti.

Naime, Vanja je ubrzo objavila i prvu fotografiju sa novim dečkom, zbog kog je i otputovala. Čini se da je, nakon javne preljube Nenada Aleksića Ša, odlučila da okrene novi list i nastavi dalje, iako zvanično još uvek nisu razvedeni. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vanja Ignjatović

 

Ovaj potez ostavio je u čudu sve, a fanovi se pitaju kako će Ša podneti činjenicu da ga je supruga, zbog koje je prvenstveno i ušao u rijaliti, tako lako zamenila drugim muškarcem.

Podsetimo, ona je nedavno odlučila da napravi veliku transformaciju kad je u pitanju njen fizički izgled. Vanja je odlučila da ošiša šiške, a slike svoje nove frizure odmah je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, Vanja je nekoliko puta već na svom TikTok profilu govorila o braku sa Ša, gde je iznela šokandte detalje. 

- Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50% onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću trek da pričam - govorila je Vanja Ignjatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tanja

23.01.2024 07:55

Najvažnije je da je šiške ošišala, ostavila dete i otišla u Švajcarsku da pravi novo dete pa da ga ostavi u Švajcarskoj. Sa šiškama će delovati pametnije.