VANJA PONOVO ODLOŽILA SUĐENJE, NIŠTA OD RAZVODA?! Supruga Nenada Aleksića Ša spakovala kofere, pa napustila Srbiju!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović je odlučila da napustila Srbiju, reper nema pojma šta se dešava u spoljnom svetu.

VANJA PONOVO ODLOŽILA SUĐENJE, NIŠTA OD RAZVODA?! Supruga Nenada Aleksića Ša spakovala kofere, pa napustila Srbiju!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Vanja Ignjatović, još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, repera, koji trenutno boravi u "Eliti" i u vezi je sa Mionom Jovanović, odlučila je da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Kako je i sama podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama, ona se uputila ka Švajcarskoj, a još uvek je neizvesno kojim povodom.

Reper o ovome nema pojma i pitanje je kako bi reagovao na informaciju da je Vanja trenutno van Srbije, s obzirom da se i dalje nisu razveli, a njegova osećanja su pomešana.

Vanja se, najpre, oglasila sa aeorodroma, a potom i iz Švajcarske, a da li će uskoro podeliti i nove informacije - ostaje nam da ispratimo na njenom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vanja Ignjatović

Podsetimo, ona je nedavno odlučila da napravi veliku transformaciju kad je u pitanju njen fizički izgled. Vanja je odlučila da ošiša šiške, a slike svoje nove frizure odmah je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Mnoge zanima kako će Nenad Aleskić da reaguje na ovu njenu promenu, pošto bi njih dvoje uskoro trebali da se suoče na sudu, jer je pokrenut proces za razvod braka. 

Inače, Vanja je nekoliko puta već na svom TikTok profilu govorila o braku sa Ša, gde je iznela šokandte detalje. 

- Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50% onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću trek da pričam - govorila je Vanja Ignjatović.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube

Vanja Ignjatović, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading