UDAJE SE VANJA ALEKSIĆ: Bivša žena Ša danas staje na ludi kamen, osvanula PRVA FOTOGRAFIJA u venčanici?!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Aleksić je objavila fotografiju u venčanici i sve bacila u rebus.,

UDAJE SE VANJA ALEKSIĆ: Bivša žena Ša danas staje na ludi kamen, osvanula PRVA FOTOGRAFIJA u venčanici?!

Foto: printscreen/instagram

Popularna TikTokerka Vanja Ignjatović, još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, repera, koji trenutno boravi u "Eliti" i u vezi je sa Mionom Jovanović, nedavno je odlučila da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Kako je i sama podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama, ona se uputila ka Švajcarskoj, odakle se ubrzo oglasila.

Iako se, koliko je poznato, i dalje nisu zvanično razveli, Vanja je sada objavila fotografiji u venčanici i time bacila u rebus brojne fanove i pratioce na Instagramu.

Naime, Vanja je pozirala u raskošnoj venčanici, sa cvećem u rukama, pa se pohvalila na društvenim mrežama, a reakcije nisu izostale. Momentalno joj je stiglo pregršt pitanja na temu svadbe, jer, kako je nedavno pokazala dečka i podelila zajedničku fotografiju, fanovi su shvatili da Vanja ponovo staje na ludi kamen.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Ova odluka će definitivno Ša "izuti" iz cipela, s obzirom da je u rijaliti ušao sa namerom da povrati Vanju, koja ga je u tom ostavila i napustila zajednički stan, a u međuvremenu je uplovio u vezu sa Mionom, koja je i dan-danas poprilično turbulentna, a njihove svađe se ponavljaju iz dana u dan.

Još uvek ne znamo o čemu se radi i šta predstavljaju Vanjine fotografije u venčanici, a ostaje nam samo da pretpostavljamo da li će TikTokerka uskoro ponovo izgovoriti sudbonosno "Da".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

31.01.2024 16:42

Budaletina !