MILJANA KULIĆ NAPRAVILA HAOS: Urnisala Anitu, isplivali svi detalji o KRAĐI!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

MILJANA KULIĆ NAPRAVILA HAOS: Urnisala Anitu, isplivali svi detalji o KRAĐI!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić žestoko je zamerila Aniti Stanojlović što nije uzela sve njene stvari kad je bila diskvalifikovana, kao što su se dogovorila pred njeno napuštanje "Elite". Anita je sinoć otkrila kako je Milena Kačavneda pokrala Miljanine parfeme i potrošila ih, zbog čega je Miljana sad osudila Anitu, jer se nije izborila da sačuva njene stvari. 

Stanojlovićeva je na sve moguće načine pokušavala da se opravda Miljani i objasni joj da nije mogla da se bori sa napadnima cimera koji nisu verovali da je dobila to zaduženje od Milajne, već su smatrali da ona želi da je pokrade i proširi svoju kolekciju kozmetike i šminke. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić, Anita Stanojlović i Slađa Lazić

- Tebi ako sam rekla, glupačo glupa: "Umzmi moju svu kozmetiku i koristi je", je l' to moje? Je l' si to iz mojih usta čula? To onda i uradiš - govorila je Miljana. 

- Oni su mene napali za jedan lak za kosu. U slučaju da se desi da mi umre komšija, ti uzimaš moju kozmetiku i šminku. ti kad si rekla da znaš ko ti je šta uzeo, onda(Milena Kačavenda) je odmah ustala - govorila je Anita. 

- Taj Ivan Marinković što mi je pakovao, bolje da mi se pos*ao na glavu, jer će to na nos da mi izađe. Ja to očekujem od tebe i Anđela, koji je sa mnom od "Zadruge 1" - dodala je Kulićeva. 

- Nija nam dala - umešala se Slađa. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić, Anita Stanojlović i Slađa Lazić Elita

- Onda ste vi glupače - poručila je Kulićeva.  

Na društvenim mrežama veliki deo publike zanima da li će zbog ove situacije Kačavenda i Miljana zaratiti ili će prećutati sve što je isplivao na videlo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.02.2024 05:32

NIKO NE VERUJE OVOJ ZLOTVORKI...PROMAŠENOJ U SVAOM POGLEDU...