MAJA MARINKOVIĆ ĆE POLUDETI: Anita je olajava na sva usta, u sve umešala Tijanu Ajfon i Subotićku!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da ne sazna šta se priča o njoj!

MAJA MARINKOVIĆ ĆE POLUDETI: Anita je olajava na sva usta, u sve umešala Tijanu Ajfon i Subotićku!

Foto: ATA Images

Sinoć je u rijalitiju "Elita" došlo do žestoka svađe između Maje Marinković i Slađe Lazić, tokom koje su izneli detalje afere sa zajedničkog letovanja u Budvi. Lazićeva je tad završila u suzama, a Maja je pred svima priznala da ju je drugarica tokom letovanja žestoko blamirala svojim ponašanjem. 

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković stali su u Slađinu zaštitu, a tokom pauze za reklame za vreme emisije "Gledanje snimaka" Anita je ugrabila priliku da isproziva Maju i prokomentariše kako je sve svoje prijatelje izdala i da je ne čudi što je to uradila i Slađi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović i Slađa Lazić

Sa druge strane Anđelo je pokušao da je posavetuje da se smiri i da ova situacija ne treba da je iznenađuje, ali da isto tako ceni što je Anita stala iz nju jer će sigurno zbog toga imati Maju za vratom. 

- Ona žena napolju nema prijatelje, Tijana ju je odjavila, Aleksandru je izdala i evo sad ovo. Užas kakve stvari o njoj govori - govorila je Anita. 

- Mene boli uvo, sutra mogu i sa tobom da idem na more, pa treba u sledećoj sezoni da to koristim protiv tebe? Mene boli uvo šta god da radiš, bila bahata i bezobrazna... Meni je bitno kakva si prema meni, boli me d*pe za taksistu i konobara - nastavila je Slađa. 

- Ona je rekla kako si joj ti jedini pravi prijatelj za svih sedam sezona. Ona je samo čekala priliku - dodala je Stanojlovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović i Slađa Lazić

- Ja nikad ne iznosim stvari - poručila je Slađa Lazić. 

- Tražila je razlog, čekala i našla je - rekao je Anđelo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tom

03.02.2024 00:25

a sta je ogovarala rekla istinu na kraju Maya kaze da je transparentna .