OTKRIVAMO: Zbog ovoga Maja Marinković napušta Elitu!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je razlog zbog kog Maja izlazi iz Elite!

OTKRIVAMO: Zbog ovoga Maja Marinković napušta Elitu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Maja Marinković poslednjih dana ratuje sa mnogo svojim cimera u rijalitiju "Elita", a među njima se našao i biviši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji je ne štedi na brutalnim rečima. 

Međutim, izgleda da Maja po svemu sudeći izlazi iz rijalitija, što je obelodanio njen otac Taki Marinković putem zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram. Naime, poznato je da je njene društvene mreže vodi njen otac, koji je danas objavio snimak sa ćerkom iz kola, a jasno je da je u pitanju neki stariji snimak, ali je ipak najviše iznandio tekst u kojem je pisalo da Maja izlazi iz rijalitija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Taki objavio da Maja napušta Elitu

Kako je ova informacija napravila veliku pometnju u medijima i na društvenim mrežama, pojavile su se razne spekulacije, a nama je izvor blizak Maji Marinković otkrio zbog čega bi starleta trebalo da napusti rijaliti, ali samo na krako. 

Naime, sutra će biti tačno pet meseci otkako je Maja imala operaciju zadnjice, zbog čega mora da ode na kontrolu, kako bi bila sigurna da je sve u najboljem redu, jer to nije ni malo naivan zahvat koji je imala. 

- Maja se 31. avgusta operisala i ugradila silikone u zadnjicu, a kako je prošlo tačno pet meseci mora da ode na obaveznu kontrolu i poseti kliniku na kojoj joj je urađen zahvat. Ako je sve u najboljem redu, kao što bi trebalo da bude, ona se odmah nakon toga vraća u Elitu - objasnio je izvor blizak Maji Marinković za Republiku. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading