SLIKE KOJE ĆE VAS FRAPIRATI: Ovo je Maja Marinković pre svih OPERACIJA - nećete verovati kako je nekad izgledala!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži isplivale šokantne fotografije!

SLIKE KOJE ĆE VAS FRAPIRATI: Ovo je Maja Marinković pre svih OPERACIJA - nećete verovati kako je nekad izgledala!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" došlo je do novog brutalnog sukoba između Maje Marinković i Aneli Ahmić i to sve zbog Marka Janjuševića Janjuša. Njih dve su jedna drugoj izrekle strašne uvrede, brutalne psovke, ali i žestoke optužbe. 

Jedna drugoj udarale su na fizički izgled i povodom toga upućivale žestoke uvrede, na koje niko u Beloj kući nije mogao da ostane imun. 

- Marš mogu da te kupim - rekla je Maja.

- J*bala si se sa svima u Zadruzi - uzvratila je Aneli.

- Pa ti sa svima napolju - rekla je Maja.

Kako je Maja u jednom trenutku rekla da je njen otac Taki napravio prirodnu lepoticu, a potom nastavila da vređa Aneli, stranice koje prate rijaliti program "Elita" nisu ostale imune, pa je osvanula slika na kojoj je spojeno nekoliko Majinih slika pre, ali i nakon operacija koje je imala na sebi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković nekad i sad

Poznato je da Marinkovićeva ne krije da je imala brojne zahvate i da otvoreno govori da je svoj izgled želela da dovede do savršenstva, zbog čega je uložila ozbiljnu količinu novca u estetske i hiruške zahvate, u čemu joj je pomogao i njen otac. 

Protiv Maje u svađama ljudi često koriste njen nekadašnji izgled kako bi je povredili i ponizili, ali nju to uopšte ne dotiče, već voli da se diči svojim izgledom i na sve načine pokuša da devojkama sa kojima je u sukobu nabije komplekse i probudi sujetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading