MAJA MARINKOVIĆ IMALA AFERU SA NUĆIJEM: U programu uživo optuženi da su zajedno konzumirali ZABRANJENE SUPSTANCE!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte brutalne optužbe na račun rijaliti zvezde i poznatog repera!

MAJA MARINKOVIĆ IMALA AFERU SA NUĆIJEM: U programu uživo optuženi da su zajedno konzumirali ZABRANJENE SUPSTANCE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

maja marinkovic

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" došlo je do novog brutalnog sukoba između Maje Marinković i Aneli Ahmić i to sve zbog Marka Janjuševića Janjuša. Njih dve su jedna drugoj izrekle strašne uvrede, brutalne psovke, ali i žestoke optužbe. 

Jedna detalj izazvao je muk u Beloj kući, a radi se o trenutku kad je Aneli Ahmić provocirala Maju pominjajući repera Igora Panića, poznatijeg kao Nućija i aludirajući da je sa njim letos imala aferu. 

- Gde ti je Nući? Nući, bebo-bebo - ponavljala je Aneli.

- Tako je, bebo, bebo. Možda joj je Alen pevao tu pesmu, pa se setila - govorila je Maja. 

- Šta si radila sa Nućijem? - upitivala je Aneli.

- Ništa, išla sam na nastup. Kako te nije sramota da izmišlajš takve stvari? Upliće ljudi iz spoljneg sveta koje poznajem preko zajedniče prijateljice... Pominješ čoveka sa kojim ja ništa nisam imala. Ja poštujem njegov rad, ozbiljan muzičar. Kulturan momak, ništa nisam imala sa njim. To su laži - dodala je Maja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić

- Ja ne mislim na odnose, svašta su oni radili. Znam iz proverenih izvora - govorila je Aneli. 

- Ona se drogira pa zna po sebi - poručila je Maja. 

Aneli je u jednom trenutku aludirala i da je Maja sa Nućijem konzumirala zabranjene supstance, ali je Marinkovićeva i to demantovala. 

Inače, Maja i popularni reper su letos povezivani, jer je ona u Budvi posećivala svaki njegov nastup, snimala se i objavljivala na društvenoj mreži Instagram, što su mnogi protumačili kao da se dešava nešto više između njih, ali se Nući tad oglasio za medije i demantovao sumnje koje su se provlačile. 

Ja nju ne poznajem, nismo se čak ni upoznali tada, više smo pogledom iskomunicirali. Zgodna je, džaba joj to ako... Nisam je upoznao, sve sledi nekim upoznavanjem i drugim stvarima, ne može na prvu. Možda joj je džaba što je zgodna, a možda i plus - rekao je Nući letos za naš portal.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Igor Panić Nući

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading