OVA DEVOJKA NEMA NI BLAMA, NI SRAMA: Anita pred svima ZAVUKLA Anđelu ruku u MEĐUNOŽJE! Šok u Eliti (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović zabezeknula gledaoce rijalitija!

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita" Anita Stanojlović, uspela je ponovo da zgrozi javnost svojim postupcima pred kamerama na imanju u Šimanovcima. Naime, kako se može videti na snimku koji je već krenuo da kruži društvenim mrežama, mlada starleta je pred punom Belom kućom bez blama zavukla Anđelu Rankoviću ruke u gaće.

Stanojlovićeva je, kako je kamera uhvatila, sedela na nogama svog partnera u rijalitiju, a zatim u jednom momentu zavukla ruke u njegovo međunožje, što je izazvalo oštre komentare na internetom ispod snimka.

"Pitanje za Anđelovu majku, kako vam se sviđa snajka", "Bruka, devojka nije normalna", "Dva odrona i ološa", "Ništa strašno, zaboravila na kamere", "Ali kako joj on odmah izbavio ruku", "Ova budala nema ni srama, ni blama", samo su neki od komentara ispod sporne objave.

Podsećanja radi, Anđelo Ranković je svojim nedavnim izjavama izazvao pravu polemiku u Beloj kući. Nakon što je započeo emotivnu vezu sa Anitom Stanojlović, Ranković je priznao da ne voli da bude u odnosu, već preferira kombinacije i flertovanje. Ova izjava je izazvala burne reakcije među ukućanima u "Eliti".

Ja sam protiv prevare, ali ne volim da budem u vezi, volim da flertujem, da se muvam i ne volim da se obavezujem. Ja sam realan i svestan sebe, ja sam do sad bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam varao nikada u vezama zato i više volim da budem slobodan. Baš iz tih razloga nisam želeo da budem u vezi. Uvek tražim kombinacije od devojaka ako to žele, uvek sve kažem iskreno, tako da ko želi, želi, ko ne, opet super i to je to. Naravnio voleo bih da jednom dana doživim mirnu luku i da se promenim - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aki

19.01.2024 00:08

Ponosan mu je UJO i mamica jer se smuvao sa droljom iz Kruševac ... Baš mu je fina ugurana u vezu od strane Ružnog Miće (makroa) kurvica ...

dušanka

19.01.2024 05:19

TO JE NJEN NIVO I NJEN NAČIN...NARAVNO DA NEĆE PISARI DOKTORSKU DISERTACIJU...GLUPI OBOJE...U...Ž...A...S...