PROCURILE NAJNOVIJE PREPISKE O MILJANINOM POVRATKU U ELITU: Kulićeva dugo pregovarala, pa donela ŠOK-ODLUKU!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je saopštila odluku povodom povratka u Elitu, usledile burne reakcije.

PROCURILE NAJNOVIJE PREPISKE O MILJANINOM POVRATKU U ELITU: Kulićeva dugo pregovarala, pa donela ŠOK-ODLUKU!

Foto: ATA Images

Domaća javnost je proteklih nekoliko dana pratila skandalozni odnos diskvalifikovanih učesnika "Elite", Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole i njihovu dramu koja se odigravala u Beču, a otkako se Kulićeva vratila u Srbiju počelo je da se spekuliše oko njenog povratka u "Elitu", pogotovo jer je o tome i sama govorila putem svojih društvenih mrežama. 

Međutim, iznenada je došlo do promene ploče, pa je danas putem Instagram profila Marija Kulić saopštila brojnim pratiocima da se njena ćerka neće vratiti na imanje u Šimanocvima i da od učešća u najgledanijem rijalitiju nema ništa.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

- Obaveštavam ljude koji vole Miljani i čekaju njen povratak u rijaliti da je Miljana rešila da se ne vratii, tako da ćete je moći videti u lajvu na njenom TikToku - napisala je Marija Kulić, a Miljana je njenu objavu podelila na svom storiju. 

Ova Miljanina odluka je izazvala različite reakcije na društvenim mrežama, pa su ubrzo osvanule nove prepiske. Naime, na Instagram profilu, koji koristi, kako se pretpostavlja, Marija, pojavile su se poruke fanova, koji su komentarisali zašto se Miljana ne vraća u rijaliti.

 

Dok su jedni podržali ovu njenu odluku, drugi su ipak bili za to da se vrati u Elitu i bude solo igrač, kakva je i najjača. Fanovi su bili razočarani njenim odustajanjem od učešća u rijalitiju, a Marija je sve poruke obelodanila, kako bi dodatno "opipala" puls naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading