MATORA POKAZALA ANĐELU ŠTA JE VRELA AKCIJA: Održala mu "čas", internet bruji o ovoj sceni!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Anite i Anđela izazvao je opštu pometnju, ovako je to izgledalo sa Matorom.

MATORA POKAZALA ANĐELU ŠTA JE VRELA AKCIJA: Održala mu "čas", internet bruji o ovoj sceni!

Foto: TV Pink/printscreen

Jedan od najintrigantnijih parova u rijalitiju "Elita", Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo-hladno. Sinoćni događaj koji je izazvao buru komentara jeste njihov intimni trenutak ispod pokrivača, koji je kamera zabeležila, a snimak je ubrzo završio na društvenim mrežama.

Kometnari su bili različiti, a jedan od profila koji redovno prati dešavanja u pomenutom rijaliti programu nije imao pohvalne reči kad su u pitanju sposobnosti Anđela Rankovića tokom intimnog čina sa mladom starletom. 

Anđela su ismevali putem društvenih mreža, zbog činjenice da je Anitu, po svemu sudeći, zadovoljio samo koristeći prste. Jedna od stranica na društvenim mrežama podsetila je sve korisnike kako je izgledao Anitin odnos sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom je bila u braku, a kako sada izgleda sa Anđelom.

- Anđelo bi trebalo da ide na časove kod Matore - glasio je komentar na društvenim mrežama, a lajkovi govore da se mnogi slažu sa ovom konstatacijom.

Poznato je da Anđelo ni tokom svojih ranijih ljubavnih odnosa nije imao žestoke akcije, kao što su radili ostali parovi i da se uvek trudio da bude suptilan, pa tokom boravka u prvom sezoni nijedna njegova vrela akcija sa Teodorom Džehverović nije bila usnimljena, što je mnoge iznenadilo. 

Ranković je više puta rekao kako zbog Anite neće imati intimne odnose u krevetu sa njom, već samo ako im se ukaže prilika da odu u tuš kabinu, ali izgleda da su ih ipak obuzele strasti i da ono što osećaju jedno prema drugome ne mogu da obuzdaju, niti da se zadrže samo na poljupcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading