ANITA JAŠE ANĐELA USRED BELA DANA: Izmenjali poze pred punom sobom, Ranković pokazao NOVI FETIŠ!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kočnice im popustile, prepustili se strastima!

ANITA JAŠE ANĐELA USRED BELA DANA: Izmenjali poze pred punom sobom, Ranković pokazao NOVI FETIŠ!

Foto: printscreen/RTVPink

Popularni par iz rijaliti programa "ElitaAnđelo Ranković i Anita Stanojlović privlače veliku pažnju svojim odjosom, a kako imaju veliki broj fanova, isto tako mnogi ljudi ni ne veruje u ovaj odnos i misle da su zajedno samo zarad rijalitija i glave priče u programu. Iako su komentari različiti, oni su iz dana u dan sve bliži i gotovo po ceo dan provode zajedno. 

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega.

Njih dvoje su današnji dan započeli poljupcima i sa puno nežnosti, iako su prethodna dva dana bila jako turbulenta i između njih su se dogodile prve čarke, zbog kojih je Stanojlovićeva napravila dramu. 

Međutim, Anita i Anđelo su se danas vrlo brzo nakon spremanja vratili u krevet i prepustili se strastima. Njih dvoje nisu marili što su svi cimeri budni, što je tek podne i upaljena su svetla, pa su se dohvatili pred svima. Izmenjali su nekoliko poza, a Anita se na kraju popela na Rankovića i vrelim poljupcima ga dovela do ludila. 

On je u jednom trenutku počeo da joj liže uši, pa je pred kamerama jasno pokazao još jedan svoj fetiš, pored onog na stopala koji je svima kroz sezone već poznat. 

Odnos Anđela i Anite i dalje ostaje tema broj jedan među fanovima rijalitija "Elite". Njihove kontroverze i burne reakcije nastavljaju da intrigiraju javnost, ostavljajući prostora za različite spekulacije i tumačenja njihovog odnosa. Ostaje da se vidi kako će se njihova veza dalje razvijati u okviru rijaliti programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading