ANĐELO I ANITA UNIŠTILI MATOROJ DOČEK NOVE GODINE: Cele noći se vaćarili pred njom, Ranković više nema KOČNICU!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte poljupci na sve strane, odlučili da se više ne kriju ispod jorgana!

ANĐELO I ANITA UNIŠTILI MATOROJ DOČEK NOVE GODINE: Cele noći se vaćarili pred njom, Ranković više nema KOČNICU!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne proslave Nove godine u "ElitiAnita Stanojlović se naljutila na Anđela Rankovića jer joj je zabranio da odlazi kod DJ Nebe i naručuje pesme. Ona je nakon toga odlučila da se pokupi i ode sa žurke u sobu za izolaciju i veče provede u krevetu.

Međutim, njena ljutnja nije dugo potrajala, pa se vrlo rzo vratila i smetila pored Anđela, koji je po svemu sudeći jedva dočekao da ponovo uživa u njenom društvu. Oni su pre svađe sve vre,e razmenjivali nežnosti, a Rankovića nije mogao da obuzda svoje ruke, koje su bez prestanka išle po njenom telu. 

Kad se Anita vratila iz izolacije i odlučila da nastavi u provodu i vreme ne gubi na ljutnju dodatno su pojačali tempo zbližavanja i razmenjivanja nežnosti, pa su se nekoliko puta pred svima strastveno poljubili u usta, što ranije nisu radili. 

Ove scene sigurno nisu prijale Jovani Tomić Matoroj, koja ne krije da joj teško pada sve što se izdešavalo sa Anitom i da ne može da poveruje da je njen bivši prijatelj Anđelo ponovo završio sa njenom devojkom. Anđela i Anitu nije zanimalo što je Matora par metara pored njih i što njihovu poljupci mogu da joj unište doček Nove godine. Anđelo i Anita su nakon proslave ponovo završili zajedno u krevetu, ali su se obuzdali da ne dođe do vrele akcije. 

Inače, na društvenim mrežama mnogi komentarišu da Anđelo i Anita foliraju svoj odnos samo kako bi bili u centru pažnje i vodeća tema rijalitija, pogotovo jer Stanojlovićeva koristi svaku priliku da pecne Matoru, ali i pored toga njih dvoje imaju i dosta fanova koji veruju da je ovo iskrena ljubav i da je pitanje trenutka kad će zvanično postati ljubavni par, jer se za sad izjašnjavaju samo kao prijatelji. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

01.01.2024 13:30

Dolazak roditelja pred doček nove godine je totalno pokazao kakva je Srbija, jedna normalna država gde perveznjacima nije mesto. Nije ovo homofobije sa moje strane već raskrinka anje onih koji svoje fizičke i duhovne deformitet kriju iza homoseksualizma. Jer Matora i Bojana su ružne, zlobne, ljubomorne osobe (samo one pretnje Aniti od strane Matore su zrele za jednu jaku krivičnu prijavu i čudo je da tužilaštvo nije resgovalo) a žrtve, izgubljene u vremenu i prostoru... Šteta za Anđelu, njoj nema spasa ali zato pozdravljam Anitu kojoj želim čak i pobedu jer tom pobedom će pokazati jednu normalnu devojku koja je zbog mladalačke radoznalost bila žrtva gej predatora ali koja se na vreme izvukla iz njenih kandži.