ANĐELO PAO NA ANITU: Trud joj se isplatio, konačno preduzeo SLEDEĆI KORAK!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva zna koja mu je slaba tačka!

ANĐELO PAO NA ANITU: Trud joj se isplatio, konačno preduzeo SLEDEĆI KORAK!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović od njegovog ulaska u "Elitu" svaki dan po ceo dan provode zajedno. Njih dvoje ne kriju da se se dopali jedno drugome, a iako Ranković govori kako još uvek nije sprema da uđe u vezu, Anita gaji nadu da će se ta njegova odluka promeniti jer je ipak ona priznala pred svima da želi da bude sa njim.

Anđelo i Anita trenutno borave u sobi za izolaciju, jer ih je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Đedović. Stanojlovićeva koristi svaku situaciju da zavodi Anđela, kako bi što pre uspela da se dopkopa njegovog kreveta. 

Mnogi pratioci rijalitija na društvenim mrežama su primetili da Anita ne nosi čarape otkako je saznala da Anđelo voli stopala i da ima fetiš na njih, pa je na internetu postala glavna sprdanja to što je ona stalno bosonoga. 

Stanojlovićeva je i ovog jutra, čim je otvorila oči, počela da maše stopalila, dok je Anđelo ležao pored nje, a izgleda da joj se to isplatilo. Naime, Ranković ju je pozvao da ustanu iz kreveta i da odu na kafu, a da li ga je "kupila" stopalila ili je svakako želeo da provodi vreme sa njom ostaje da saznamo. 

- Hoćemo na kafu? - upitao je Anđelo.

- Može - odgovorila je Anita. 

Inače, Anđelo i Anita će večeras morati da se suoče sa mišljenjem svojim cimera, a jedno od njih dvoje će ići u duel i boriti se za opstanak. Iako su mnogi mislili da će izolacija biti produžena Pink je danas najavio "Nominacije" u programskoj šemi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading