PINK DONEO ODLUKU: Anita će se slomiti na komade, LJUBAVNA IDILA sa Anđelom je gotova!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićevoj neće biti lako kad večeras sazna o čemu je reč!

PINK DONEO ODLUKU: Anita će se slomiti na komade, LJUBAVNA IDILA sa Anđelom je gotova!

Foto: youtube.com/pink.rs

Strasti na imanju u Šimanvcima se, po svemu sudeći, ne smiruju, a mlada učesnica rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović, ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače velikog neprijatelja svoje bivše partnerke, Jovane Tomić Matore.

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, a ove nedelje joj se posebno posrećilo jer ju je ovonedeljni vođa Marko Đedović poslao u sobi za izolaciju sa Anđelom. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović ovonedeljni potrčci

Međutim, Anita je prizivala izolaciju otkako je Ranković prešao prag Bele kuće, ali se i nadala da će njihov odnos biti zanimljiv i da će zbog toga produkcija televizije Pink da im omogći više nedelja daleko od cimera, kao što se nekoliko puta dešavalo tokom prethodnih sezona. stanojlovićeva je izračunala da bi sa Anđelom mogla da provede nekoliko nedelja tamo, zbog praznika koji dolaze, ali po svemu sudeći do toga neće doći. 

Naime, danas se na televiziji Pink pojavilo obaveštenje da će biti održane "Nominacije" što znači da će Anđelo i Anite morati da se suoče sa mišljenjem svih svojih cimera i da će onda jedno od njih dvoje prenoćiti u sobi za izolaciju sa takmičarem koji bude imao najmanju podršku publike. U nedelju bi po planu trebalo da bude izbacivanje, kog nije bilo nekoliko prethodnih nedelja zbog raznih takmičara koji su diskvalifikovani. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Televizija Pink najavila večeras na programu "Nominacije"

Kako će Anita reagovati kad shvati da je njeno ljubavno gnezdo sa Anđelom završeno i da mora da se vrati među cimere, ostaje da vidimo, ali sigurno joj neće biti svejedno jer je danima kukala da se nada produžetku kako bi mogla što prisnija da bude sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ISTINA

24.12.2023 13:02

i ne treba joj ovaj picopevac taj nikad nece stati uy devojku