RAZOTKRIVEN ANITIN PLAN ZA PROGANJANJE ANĐELA: Posle "Elite" neće imati mira, isplivali svi detalji!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva odlučila da poseti grad u kojem je svima poznato da Ranković provodi najviše vremena!

RAZOTKRIVEN ANITIN PLAN ZA PROGANJANJE ANĐELA: Posle "Elite" neće imati mira, isplivali svi detalji!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović tokom emisije "Pitanja gledalaca" jasno je stavila do znanja da je Jovana Tomić Matora više ne zanima i da čak ni ne sluša njene odgovore, a tokom reklama potvrdila je svoju priču i cimerki Slađi Lazić otkrila da se fokusirala da zavede Anđela Rankovića, a da njihov susret ima isplaniran i posle "Elite". 

Anita ne krije da se njih dvoje muvaju i dodiruju, kao i da su dešavanja mnogo uzbudljivija izvan izolacije, o čemu je juče Republika prva pisala i otkrila da se desio poljubac. 

- Videćeš klipove večeras, ako puste ubiću se. Mi smo prisniji ovako, nego u izolaciji. Tamo se malo pecenmo, pa se okrenem i zaspim na svoju stranu. Pecnem ga i zavodim ovako - govorola je Anita. 

- Znam ja kad se ti naprskaš - dodala je Slađa. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Slađa Lazić


- Ove godine nemam tu taktiku. Stvorila sam sebi planove, izlazim napolje i vodim Alekseja na more, idem da kupuje, vodim malu braću na more sa Aleksejom i onda dolazi moj rođendan. Odlazim u Dubai, to sam odlučila, možda se Anđelo i ja sretnemo tamo - nastavila je Stanojlovićeva da iznosi svoje planove. 

Inače, Anita je sinoć razgovarala sa Anđelom u sobi za izolaciju, kako bi pokušala da sazna na čemu je sa njim i da li može da se nada da će uskoro da uđu u vezu, međutim, on je bio jasan da mu je još uvek rano za vezu i da nema u planu da ozvaniči odnos sa njom nakon samo nekoliko dana što je proveo u Beloj kući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading