ANITA SE DIČI SVOJOM SRAMOTOM: Očajničkim potezima zavodi Anđela, sve radi da ga ODVEDE U KREVET!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva prevazilazi sve granice, cimeri je proglasili uhodom!

ANITA SE DIČI SVOJOM SRAMOTOM: Očajničkim potezima zavodi Anđela, sve radi da ga ODVEDE U KREVET!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović razgovarlaa je na krevetu u spavaćoj sobi sa Aneli Ahmić. Ona joj se poveravala o svom odnosu sa Anđelom Rankovićem i priznala da je totalno odlepila za njim i da je zbog osećanja koja ima prema njemu spremna da se promeni iz korena. Anita je takođe otkrila da radi sve što je u njenoj moći da ga zavede, kako bi bio samo njen, a Aneli je bila u čudu zbog onoga što je čula jer nije mogla da veruje koliko daleko može da ide Stanojlovićeva. 

 - On drži ruku na garnituri i ja samo sednem na nju. Znaš šta mu radim? Kaže da sam detence i da voli što sam nenormalna. Ja sam rekla da bih se prvi put promenila, on ne voli ljubomoru, psovanje i cigarete. Ja mogu da se suzdržim. Ljubomora je normalna, ali u nekim granicama - govorila je Anita. 

- Ne može, veruj mi, kad si takva, takvi si večno - dodala je Aneli. 

- Čula sam da smo ti i ja njegov tip, jedna osoba mi je to rekla. Ta osoba njega vrlo dobro poznaje - otkrila je Anita, a Ahmićeva je to iskulirala. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

Inače, Stanojlovićeva je bacila oko na anđela čim je on kročio u ponedeljak u Belu kuću, a kako je večeras novi izbor potrčka i dve osobe u izolaciju šalje Marko Đedović ona je već nekoliko puta rekla kako bi volela da izabere nju i Anđela, a takođe i priznala da se nada da će imati sreće kao neki parovi pethodnih sezona i da će izolacija zbog praznika trajati duže od nedelju dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading