DIVLJAČKIM AKCIJAMA BUDILE MALO DETE: Matora iznela sav prljav veš, ovo je razlog zbog kog će Anđelo SMUVATI Anitu!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana uverena da odlično poznaje Rankovića i da postoji razlog zbog kog će ozbiljno da se zaljubi u Anitu!

DIVLJAČKIM AKCIJAMA BUDILE MALO DETE: Matora iznela sav prljav veš, ovo je razlog zbog kog će Anđelo SMUVATI Anitu!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora sinoć je bila sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru", a nakon nedavnog skandaloznog raskida sa Anitom Stanojlović i njenog zbližavanja sa Anđelom Rankovičem odlučila je da javno progovori o svojim osećanjima i iznese prljav veš iz njihovog odnosa, kao i najveću intimu. 

- Biću stara Matora i ispisaću pesmicu da se isprdam na naš račun, brak. Ja Anđela kao nekoga sa kim sam se družila, znam kakva može da ga zainteresuje za vezu, ona može jer se mnogo dobro j**e. Možda će to na kraju biti prava ljubav - govorila je Matora, pa nastavila:

Ja sam tom čoveku poverila ključeve od stana od srca, a on mi sad kaže da se kaje. Meni niko ne može da kaže da on sa vrata muva baš Anitu, baš nju. U meni i dalje postoji emocija, a ona koja je sve uradila i htela, znači svo to lažno kajanje i manipulisanje... Dozvoilila sam da se borim sa sobom i da me klinka raz*ebava.

Matora je otkrila da su njih dve imale toliko brutalan intiman odnos da se Anitino dete više puta budilo. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora

Ja sam Đedoviću opisivala se*s... Kakav je bio u Zadruzi videli ste, a napolju je bio 40 puta perverzniji. Koliko puta se dete probudilo u tim trenucima, mene je blam. On meni ne može da kaže da ja svoju ženu ne zovem ku*om, on je to rekao da bi mene isprovocirao - govorila je ona. 

- Da li je sad gledaš kao u Zadruzi? - pitao je Darko.

- Tako je, apsolutno. Mi smo se dogovorile ako se posvađamo da nikad ne damo razvod, da se poštujemo i nemamo partnera ovde. Mislim da će do se*sa doći, ne znam kako je do sad nije po*ebao. Ona je za to top - rekla je Matora.

BONUD VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading