MATOROJ ĆE POZLITI KAD OVO ČUJE: Anđelo je brutalno isprozivao, pa konačno priznao kad ulazi u VEZU sa Anitom!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković napokon razvezao jezik!

MATOROJ ĆE POZLITI KAD OVO ČUJE: Anđelo je brutalno isprozivao, pa konačno priznao kad ulazi u VEZU sa Anitom!

Foto: Pink

Anđelo Ranković sinoć je bio prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru". Prošlo je nedelju dana otkako se uselio na imanje u Šimanovcima, pa je došao red da gledaocima otrkije svoje utiske i prokomentariše goruće teme, pogotovo jer je njegov ulazak u "Elitu" napravio opštu pometnju i promenio tok rijalitija. 

On je na samom početku razgovora obelodanio svoje planove sa Anitom Stanojlović i priznao šta ga je kod nje najviše privuklo, ali i poručio da neće brzati sa ulaskom u vezu i da želi da se dobro upozna sa svima pošto je tek ušao u rijaliti. 

- Pa prija mi, sva je nekako kao malo neko dete, mazna, umiljata, ali ja sam rekao i tamo da se ne žuri ni sa čim. Kul je, upoznajemo se i ne želim odmah da ograničim sebe, želim da upoznam i druge, da analiziram - govorio je Ranković, pa otkrio da će stati uz nju i braniti je od napada za crnim stolom:

To je tako, uvek se većina prikloni jednoj strani, ali sam zato i ustao i stao u njenu odbranu. Mi se samo družimo i provodimo vreme. Okej nekome to možda smeta, ali ne radi ona to meni nego sebi ili osobi sa kojom je bila - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

Anđelo je iskreno progovorio i o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, kojoj sigurno ne bi bilo dobro kad bi čula kako o njoj priča bivši prijatelj. 

- Kao i svake, samo sam ranije imao drugačije viđenje cele situacije i možda sam bio pristrasan, da. Sad to drugačije gledam. Prema meni ona nije ispala drug i kad vratim vreme i tad sam trebao drugačije da reagujem. Nije to bilo baš takvo prijateljstvo tada kao što se pričalo jer smo se mi pet puta za tri godine videli. Smatram da mi nije bila prijatelj. Postoji isto naše društvo i sve te osobe dele moje mišljenje i dan danas se druže sa mnom. Zamisli ja kad bih išao i branio svakoj svojoj devojci da ima nekoga posle mene, pa pola grada bi bilo samo. I Aniti sam rekao da je jako loše to što je uradila na dan venčanja, ali koliko se ovde prevara dešava - poručio je Anđelo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading