BOSONOGA USRED DECEMBRA: Anita zbog Anđelovog FETIŠA NA STOPALA ugrožava sebi ZDRAVLJE - čarape su za nju PROŠLOST! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

17.12.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović prestala da nosi čarape kako bi osvojila Anđela!

BOSONOGA USRED DECEMBRA: Anita zbog Anđelovog FETIŠA NA STOPALA ugrožava sebi ZDRAVLJE - čarape su za nju PROŠLOST! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Takmičarka "Elite" Anita Stanojlović potpuno je odlepila za Anđelom Rankovićem otkad se on uselio u Belu kuću i na sve načine pokušava da ga osvoji. Anita konstantno opseda Anđela, a publika je primetila i jedan zanimljiv detalj. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita i Anđelo

Naime, otkad je Anita saznala da Anđela pale ženska stopala, prestala je da nosi čarape u rijalitiju i sve vreme dok sedi pored Anđela izbacuje svoje noge u prvi plan. To je radila i juče tokom dana, kao i sinoć tokom emisije, što se može videti na mnogim zvaničnim snimcima na kanalu "Elite", a nekoliko odabranih fotografija možete pogledati i u galeriji ispod ovog teksta.

Inače, Anita je u emisiji "Pitanja novinara" završila svaku priču sa Jovanom Tomić Matorom, te priznala koliko joj se dopada Anđelo.

- Čime te je to Anđelo privukao? -pitao ju je Darko Tanasijević.

- Prvo sam zapazila fizički izgled, ali takođe vidim da je i dobar dečko, kulturan, fin to me je najviše privuklo... Rekla sam mu da volim da gledam filmove u kućnim uslovima. Osetila sam odmah na početku da je to, to. Uvek sam dobijala povratnu reakciju od njega, na početku me je gledao, tako da sam se zainteresovala. Neka naša nova pesma bude "A onda si se ti pojavio kao da si magija". To je prava pesma za ovaj trenutak - ispričala je Anita u emisiji "Pitanja novinara", koja se odigrala u petak veče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading