PAO PRVI POLJUBAC ANITE I ANĐELA: Pokušali da se sakriju u šteku, KAMERA USNIMILA SVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva napravila prvi korak, on nije mogao da je odbije!

PAO PRVI POLJUBAC ANITE I ANĐELA: Pokušali da se sakriju u šteku, KAMERA USNIMILA SVE! (VIDEO)

Foto: ATA Images, TV Pink

Strasti na imanju u Šimanvcima se, po svemu sudeći, ne smiruju, a mlada učesnica rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović, ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače velikog neprijatelja svoje bivše partnerke, Jovane Tomić Matore.

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, pa se trudi da svaki mogući trenutak provodi u njegovj blizini, zbog čega je često na metu negativnih komentara svojim cimera, koji su je već proglasili uhodnom i psihopatom. 

Međutim, Anitu ne dotiče šta se priča o njoj po Beloj kući, jer kako ona kaže od Anđela dobija povratnu reakciju, a posle jučerašnjeg zbližavanja jasno je da Ranković nije imun na nju. Naime, dok su oni stajali kod hotela "Zadruga" i čekali da pokupe hranu koja im je kupljena, bili su jako prisni, a u jednom trenutku izgleda da je došlo i do poljupca. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković prvi poljubac

Anđelo je stajao ispred rol vrata i pogledom pratio Anitu, a ona mu se u jednom trenutku približila skroz do lica, nakon lega su oboje počeli da se smeju. Izgleda da su ovaj trenutak želeli da sakriju od kamera, jer je dobro poznato već sezonama da se takmičari kriju od hotela kad požele da pobegnu od kamera, ali im to ne polazi za rukom, pa je tako i ovaj nalet strasti zabeležen. 

- Šta je? Što gledaš, a ne govoriš? - upitala je Anita.

- Znaš ti šta ja mislim dok te gledam - istakao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading