ANĐELO DOKRAJČIO MATORU: Udružio snage sa Anitom, pa joj u programu uživo zadao BRUTALAN UDARAC!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" došlo je do novog okršaja ljubavnog trougla koji trese Belu kuću!

ANĐELO DOKRAJČIO MATORU: Udružio snage sa Anitom, pa joj u programu uživo zadao BRUTALAN UDARAC!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" došlo je do novog žestokog prepucavanja Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. Juče su njih dve tokom dana imale brutalan sukob, tokom koejg je Anita najavila da će raskrinakti Matoru i njena, kako kaže, lažna prijateljstva, o kojima zna mnoge detalje u koje javnost nije upućena. 

Matora je na samom početku noći brutalno prozivala Anitu i na sve načine pokušavala da je ponizi, što su mnogi shvatili kao da želi da je ogadi Anđelu Rankoviću. Kad je Anita dobila reč zbunila je ukućane, jer nije želela da iznosi ništa iz Matorinog privatnog života, iako je tvrdila da hoće. 

- Možda otkrijem, možda i ne. Kad budem želela, to ću reći. Neću biti u krevetu i očajavati, imam volju da funkcionišem normalno. Ovo sam rekla kao upozorenje, jer imam nešto svakako što ne želi da iznesem - započela je Anita, pa otkrila zbog čega je na Matoru bacila sumnje da je maltretirala njenog sina Alekseja:

- Matora je ta koja je rekla da sam ja nervozna i bezobrazna prema detetu, a posle kaže kako me mazi i željan je igre. Kako ako nisam dobra majka? Ona nema prave prijatelje. Ona nije htela neke ljude iz rijalitija da pozove na svadbu, pa je pozvala u poslednjem trenutku - poručila je Anita. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

Kako komentarišeš to da je tetovažu posvećenu tebi htela da skine, a da onu posvećenu Sanji nikad nije želela? - upitao je Darko.

- Ona je nije prebolela. Plakala je prošle godine kad se pričalo o Sanjinon svadbi, jer nismo znali da je snimanje neko bilo u pitanju. Ona je ta koja ne može da preboli sve to - pričala je Anita, a onda poručila da bi sa Matorom mogla da se pomiri kad bi to želela, samo bi posle Anđela morala malo više da se potrudi. 

Nakon toga reč je dobio Anđelo koji je stao u zaštitu Anite i pred svima je oprao od etikete progoniteljke, a onda je zaštitio i od Matore. 

- Najbitnije je da ona mene sluša, nema šta da je poremeti neko drugi, najlakše bi bilo da smo se smuvali prvu noć, možda bi neko i voleli da je tako ali ja se ne takmičim na taj način. Želim da sve ide prirodno svojim tokom i ne želim da neko meni to nabacuje. Za sad mi se ona čini jako kul, što se tiče našeg odnosa, a o njenom životu imam neke zamerke ali o tome svemu pričamo. Rekao sam Aniti da ne skače i da je ne provocira, kada gledam sa strane, Anita ne radi ništa dodatno da bi provocirala Matoru, nikad nije govorila loše o njihovom odnosu, niti je vređala bilo šta. Devojka je nju jako volela ali je premlada još uvek da bi mogla da ulazi u neki odnos - rekao je Anđelo, koji je nakon toga poručio Matoroj da je jako dobro poznaje i da zna da pokušava da od Anite napravi goru nego što zapravo jeste i da želi da joj nabaci reči koje nije ni izgovorila, a da njoj idu u korist. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading