ANITA PODIVLJALA ZBOG ANĐELA: Saznala da je samo koristi, usred emisije SKOČILA KAO OPARENA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.12.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva pošizela zbog prisnog odnosa Maje i Anđela!

ANITA PODIVLJALA ZBOG ANĐELA: Saznala da je samo koristi, usred emisije SKOČILA KAO OPARENA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

U sredu uveče Anita Stanojlović je napravila haos u emisiji "Pitanja gledalaca". One je cele noći bila nervozna jer je Anđelo Ranković sedeo pored Maje Marinković i smeškao se sa njom, a ona je davala sve od sebe da drugima ne pokaže kako to utiče na nju.

U jednom trenutku Uroš Stanić je počeo da joj dobacuje i da raskrinkava Anđela, kao i njegovu igru i plan da sedi na više stolica, zbog čega je Anita poludela i počela da urla na njega i pravda Rankovićevo ponašanje. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović

- Polomiću te, ono što si dobio od mene nije ništa šta ćeš tek da dobiješ... Zaveži. Neću da te dieam, ali malo ćemo da se družimo. Da li ćeš da zavržeš? - ponavljala je Anita. 

- Dobro, nemoj da je plaiš i ti sad. Mene si hteo da provociraš malo pre - umešao se Anđelo. 

- Je l' sam ja kriv zbog ovoga? Ja imam pravo da komentarišem. Da li ste spustili loptu? Ovo je njegova igra da te zavede i da te šutne, on sedi sa njom, nabacuje joj se - objašnjavao je Uroš. 

- On se sa njom druži, a sa mnom je 24 časa. On se smeje sa pola njih. On nije zaljubljen, nisam ni ja zaljubljena... Mi se družimo, a ti me provociraš i koristiš priliku da meni nije dobro. Ti mene diraš. Driraš me kad sam ja u crvenom - besnela je Anita.  

Uroš i Anita su na kraju uspeli da spuste loptu, kad ga je Stanojlovićeva uverila da je blizak odnos Maje i Anđela ne pogađa i da je svesna da mu se ona dopada, a da mu je Marinkovićeva samo drugarica sa kojom ponekad provodi vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading