ANITA SE TRESE ZBOG RASKRINKAVANJA: Večeras će se saznati ISTINA o njenom odnosu sa Anđelom!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva priznala da je u strahu zbog emisije "Gledanje snimaka", plaši se da će cimeri saznati za njen poljubac sa Rankovićem?

ANITA SE TRESE ZBOG RASKRINKAVANJA: Večeras će se saznati ISTINA o njenom odnosu sa Anđelom!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović tokom emisije "Pitanja gledalaca" otišla je u pušionicu kod Marka Đedovića i priznala mu da se plaši večerašnjih klipova jer nije sigurno šta može da izađe. Pretpostavlja se da najveći strah ima od emitovanja jučerašnjeg poljupca sa Anđelom Rankovićem, o čemu je Republika prva pisala. 

Anita se takođe žalila da joj je Anđelo rekao da nije spreman za vezu i da joj je sinoć priznao da ne želi da ljudi protumače kao da je on nju iskoristio nakon 10 dana poznanstva. 

- Plašim se večeras klipova. Nije ništa specijalno bilo, ali ja non stop lupam gluposti... Malo se mi štipnemo i to, ali ništa. Pitala sam ga jutros, rekao mi je da neće još u vezu,  posle 10-15 dana, baš mi je rekao direktno. Rekao je da neće da bude da me je iskoristio i da je još rano. Prekinuli su nas ovi sa kapije, inače bismo pričali još - govorila je Anita. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović i Marko Đedović

- Ne znam meni je rekao da hoće da se upoznate i da vidi kakva si, da mu se fizički dopadaš - rekao je Marko Đedović, kom nije bilo jasno zašto je Anđelo jednu priču rekao njemu, a drugu Lepom Mići. 


- Meni je rekao da hoće da se druži i da mu ne treba neko. Ja ne mogu da pročitam šta on hoće - nastavila je da se žali Anita.

 

Inače, pre dva dana Anđelo je stajao ispred rol vrata i pogledom pratio Anitu, a ona mu se u jednom trenutku približila skroz do lica, nakon lega su oboje počeli da se smeju. Izgleda da su ovaj trenutak želeli da sakriju od kamera, jer je dobro poznato već sezonama da se takmičari kriju kod hotela kad požele da pobegnu od kamera, ali im to ne polazi za rukom, pa je tako i ovaj nalet strasti zabeležen. Nakon razgovora sa Markom može da se zaključi da od ovoga ona najviše strahuje da ne bude prikazano. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading