ANITA BRUTALNO PONIŽENA: Anđelo pred svima priznao da sa njom NEĆE VEZU!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva progovorila o osećanjima, pa dobila šamar realnosti!

ANITA BRUTALNO PONIŽENA: Anđelo pred svima priznao da sa njom NEĆE VEZU!

Foto: printscreen/RTVPink

U toku uzburkane emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Maša Mihailović je postavila pitanje Aniti Stanojlović, a publiku je zanimlo koliko joj prija pažnjakoju dobija od Anđela Rankovića, pošto svi primećuju da cveta otkako se druži sa njim. 

Anita, koliko ti prija pažnja koju dobijaš od Anđela? - glasilo je pitanje za Anitu koje je pročitala Maša. 

Previše mi prija. Prija mi što me pita da li sam gladna, žedna, da li mi je hladno... Dok mi bude lepo ja ću biti u njegovom društvu. Odlepila sam - priznala je Anita.

Nakon Anite reč je dobio i Anđelo kako bi on otkrio kako se oseća u njenom društvu i da li mu znači što je svojom pojavom toliko uticao na nju, njeno ponašanje i raspoloženje, a onda i otkrio da li je spreman da sa njom ode korak dalje i uplovi u vezu. 

- Drago mi je da je nasmejana i vedra, uvek je lepše to nego kada je neko tužan. Ja sam rekao da ona meni prija i lepa je ali sam rekao da ne želim prerano da govorim i razmišljam o vezi. Još je rano, nismo se upoznali. Ja ni napolju nema ozbiljne veze i tako živim. Nije mi normalno da ovde uđem u vezu - poručio je Ranković. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković Elita

Inače, Anita je sinoć razgovarala sa Anđelom u sobi za izolaciju, kako bi pokušala da sazna na čemu je sa njim i da li može da se nada da će uskoro da uđu u vezu, međutim, on je bio jasan da mu je još uvek rano za vezu i da nema u planu da ozvaniči odnos sa njom nakon samo nekoliko dana što je proveo u Beloj kući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading