MATORA JAUČE ZBOG ANITE I ANĐELA: Povatali se na njene oči, Tomićeva se GUŠI U SUZAMA!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna drama na reprizi Nove godine!

MATORA JAUČE ZBOG ANITE I ANĐELA: Povatali se na njene oči, Tomićeva se GUŠI U SUZAMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u "Eliti" organizovana žurka povodom reprize dočeka Nove godine. Produkcija televizije Pink se potrudila da takmičari imaju svega, a za sjajnu atmosferu bili su zaduženi različiti pevači i DJ. Iako su se svi provodili u uživali u ludoj noći, to nije bilo slučaj sa Jovanom Tomić Matorom

Naime, ona se trudila da bude nasmejana i dobro raspoložena, ali se u jednom trenutku slomila uz hit Aleksandra Prijović "Devet života", pa pred svima počela da jeca iz sveg glasa. Prepostavlja se da su Matoru pogodili romantični trenutci Anđela Rankovića i njene još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović

Njih dvoje, iako nisu u vezu, tokom cele noći su bili zajedno i sve vreme su se ljubili i grlili, što je izmamilo razne poglede njihovih cimera, kojima nije najjasnije u kakvom su oni odnosu, pošto se ponašaju kao ljubavni par, a tvrde da to nisu. 

Matora ne krije tokom svojih izlaganja da joj nije lako kad vidi Anitu sa Anđelom, zbog svega što joj je priredila, pa joj sigurno i ove romantične scene, kojih je bilo na pretek, jako teško padaju. 

Onaje iz sveg glasa jecala i ronila suze, a sigurno je da su je emotivnu stihovi dodatno pomogli da isprazni sve što joj leži na duši. 

- "Ako ima bolje, onda bolje kreni, kad je tebi dobro, dobro je i meni. I nemoj da me žališ, žaliću ja sebe. Kad sam mogla prstom birati, ja birala sam tebe. Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju, beda na bedu" - glasile su reči pesme koje je Matora pevala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
MINA

02.01.2024 10:32

glumata pijana odronka neyna ona sta je ljubav to bolesno ylo