ANITA ŠALJE TAJNE SIGNALE MATOROJ: Pojavio se dokaz da je ljubavna veza sa Anđelom LAŽNA!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvaćena na delu, sve isplivalo javno!

ANITA ŠALJE TAJNE SIGNALE MATOROJ: Pojavio se dokaz da je ljubavna veza sa Anđelom LAŽNA!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Macanović Bebica danas je bio pozvan u Rajski vrt kod Drveta mudrosti, kako bi govorio o svojoj ljubavnoj vezi, problemima sa bivšom devojkom Miljanom Kulić, ali i komentarisao ostale aktuelne teme u Beloj kući.

Jedna njegova rečenica privukla je veliku pažnju, jer to do sad niko nije komentarisao, a tiče se odnosa Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Naime, iako je Anita trenutno u vezi sa Anđelom Rankovićem, i dok neki komentarišu da je odlepila za njim, Bebica nije siguran u njene emocije, ali je zato primetio da Stanojlovićeva još uvek zakonitoj ženi stalno šalje tajne sigunale i pokušava da skrene pažnju na sebe. 

- Ona se zaljubila u njega Sećam je se kad je bila sa Markom, Zolom, pa i sa Matorom, niko nije smeo da im priđe, sa njim je totalno drugačija. Ona dopušta da se Slađa druži sa njima. Sad je totalno drugačija. S jedne strane deluje kao da se skrasila, a s druge deluje kao ne znam da li to želi. Kad prođe pored Matote, uvek poželi nekako da joj skrene pažnju, a Anđelo je rezervisan. Mislim da oni neće opstati na kraju - kazao je Bebica.

Republika

Foto: Instagram.com/samo.realno6

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Kako takmičari, tako i gledaloci sumanjaju u iskrenost ljubavnog odnosa Anite i Anđela, a iako većina smatra da su zajedno samo kako bi bili u centru pažnje, njih dvoje ipak imaju i jako veliku podršku na društvenim mrežama i fanove koji ih podržavaju i koriste svaku priliku da im pošalju neki poklon, a da li će oni dokazati da je ovo prava ljubav ostaje da vidmo do kraja sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading