RAT U ELITI: Anđelo i Anita na stubu srama, pljušte brutalne PROZIVKE!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par žestoko osuđen za crnim stolom!

RAT U ELITI: Anđelo i Anita na stubu srama, pljušte brutalne PROZIVKE!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom emisije "Gledanje snimaka" Bojana Pavlović odlučila je da stane u zaštitu Jovane Tomić Matore, pa iskoristi priliku da prozove Anđela Rankovića i Anitu Stanojlović

Bojana je Matoroj pružila podršku i dala savet da se ne sklanja od njih jer to nisu zaslužili zbog postušaka koje su imali prema njoj. 

- Meni nije normalno da budu svi u garderoberu. Ja se ne bih sklonila već bih izbacila njihove stvariTrebalo je da kaže: "Mrš tamo i nosi svoje stavri", kome da se sklanja, ovim gnjidama? Treba da ih gleda u oči i da ih bude sramota - govorila je Bojana. 

Ko traži da se sklanja? - pitao je Anđelo.

- Ona je svoj obraz ukaljala, ja ću nastaviti dalje - rekla je Matora.

Anđelo je nakon toga objašnjavao da Anita nema mržu prema Matoroj i svima pokušao da pomogne da je bolje upoznaju. On ja govorio kako je ona mlada, ishitrena i buntovna i da zbog toga u životu pravi greške, ali da Tomićevu više ni ne pominje,. zbog čega smatra da Matora nameće tu priču. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković Elita

- Ja razumem Anđela, da hoće da odbrani Anitu, ali neko ko uđe smišljeno u brak i vara te, laže, to nije nesvesno, to nije bunt, ona je premazanija nego ona prava profuknjača - komentarisala je Tomićeva.

Inače, Matora je već tokom emisije istakla kako je uverena u to da je Anita mrzi i da bi volela da je diskvalifikuje. 


 - Najmanje što sam mogla da uradim je da je pljunem, nakon što me je udraila par puta. Ona je uvek plakala nad sobom, nikada se nije pokajala. Ja znam šta me tek čeka ovde, ide na sve samo da me diskvalifikuje. Ja definitivno u njenom pogledu vidim mržnju, a ništa joj nisam uradila. Kao da je sve radila na silu - govorila je Matora. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading