ANĐELO OMANUO U KREVETU: Izblamirao se tokom VRELE AKCIJE sa Anitom, nastao haos: BEBICA RADI BOLJE!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se nižu komentari zbog intimnog odnosa Anđela i Anite!

ANĐELO OMANUO U KREVETU: Izblamirao se tokom VRELE AKCIJE sa Anitom, nastao haos: BEBICA RADI BOLJE!

Foto: printscreen

Jedan od najintrigantnijih parova u rijalitiju "Elita", Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo-hladno. Sinoćni događaj koji je izazvao buru komentara jeste njihov intimni trenutak ispod pokrivača, koji je kamera zabeležila, a snimak je ubrzo završio na društvenim mrežama.

Kometnari su bili različiti, a jedan od profila koji redovno prati dešavanja u pomenutom rijaliti programu nije imao pohvalne reči kad su u pitanju sposobnosti Anđela Rankovića tokom intimnog čina sa mladom starletom. 

- Jelka se ukočio, kao da prvi put kr*še, pa i Bebica bolje kr*še - napisao je taj profil. 

Brojni komentari na društvenim mrežama pokazuju da su mnogi zabrinuti za budućnost odnosa između Anđela i Anite, dok drugi ističu da je ovo samo još jedan u nizu izazova sa kojima se par suočava pred kamerama.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Anita i Anđelo vrela akcija

Poznato je da Anđelo ni tokom svojih ranijih ljubavnih odnosa nije imao žestoke akcije, kao što su radili ostali parovi i da se uvek trudio da bude suptilan, pa tokom boravka u prvom sezoni nijedna njegova vrela akcija sa Teodorom Džehverović nije bila usnimljena, što je mnoge iznenadilo. 

Ranković je više puta rekao kako zbog Anite neće imati intimne odnose u krevetu sa njom, već samo ako im se ukaže prilika da odu u tuš kabinu, ali izgleda da su ih ipak obuzele strasti i da ono što osećaju jedno prema drugome ne mogu da obuzdaju, niti da se zadrže samo na poljupcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading