RASKID! Anđelo dao ŠUT KARTU Aniti, procurio DOKAZ iz Šimanovaca, o OVOM snimku svi pričaju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović dobila po nosu od Anđela Rankovića.

RASKID! Anđelo dao ŠUT KARTU Aniti, procurio DOKAZ iz Šimanovaca, o OVOM snimku svi pričaju! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, učesnici popularnog rijalitija "Elite", već neko vreme intrigiraju javnost svojim odnosom. Njihova veza privlači veliku pažnju zbog brojnih fanova, ali isto tako izaziva sumnje kod mnogih gledalaca koji smatraju da je njihova veza samo deo rijaliti dinamike.

Na snimku koji je nedavno postao viralan na društvenim mrežama, može se videti Anđelo kako "oduva" Anitu nakon njenog dolaska u pab, što je izazvalo burne reakcije među fanovima rijalitija. Anita je izrazila bes zbog Anđelovog postupka, što je samo dodatno razbuktalo spekulacije o njihovom odnosu.

- Ona došla u pab, spopala ga - on pobeže - rekla je besna Anita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 


Nakon objavljivanja spornog snimka, društvene mreže su preplavile različite reakcije i komentari o odnosu Anđela i Anite. Mnogi su izrazili sumnju u iskrenost njihove veze, dok su drugi pokušavali da protumače Anđelovo ponašanje u datoj situaciji. Komentari su se nizali, a posebno su se istakle reakcije koje ukazuju na to da je ova veza tema broj jedan među fanovima rijalitija "Elite".

- "Ne moze Anđa pritisak, a sinoć su ga bas nagazili", "Još kada počnu negativna pitanja biće belaja", "Dosadno mu je sa njom. Šta da priča, o čemu", "Kukao Anđelo na Aneli. Ne interesuje njega Anita, jeste videli kod njega kez kad je rekla da joj se sviđa i ako se Jaško ne potrudi osta on bez devojke, kandidata ima", "Ide kapuljača uskoro,plač na oku" - nizali su se komentari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 



Iako su Anđelo i Anita sve vreme tvrdili da je njihova veza iskrena, spekulacije o pravim razlozima njihovog odnosa ne jenjavaju. Mnogi gledaoci smatraju da je njihova veza deo strategije za privlačenje pažnje u rijalitiju, dok drugi sumnjaju u iskrenost emocija koje su izražavali jedno prema drugom.

Odnos Anđela i Anite i dalje ostaje tema broj jedan među fanovima rijalitija "Elite". Njihove kontroverze i burne reakcije nastavljaju da intrigiraju javnost, ostavljajući prostora za različite spekulacije i tumačenja njihovog odnosa. Ostaje da se vidi kako će se njihova veza dalje razvijati u okviru rijaliti programa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.01.2024 06:09

užas za ovu TZV,vezu...onaje lažna na sbim frontovima, a on je promašena investicija...NITI SMRDI...NITI MIRIŠE...ON JE Z...L..O...ZA SVAKU PORODICU..