ANĐELA OSTALA BEZ IČEGA ZBOG VEZE SA BOJANOM: Učesnica Elite izgubila sve, šok-odluka saopštena uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova kazna za Anđelu Šparavalo, nakon pomirenja sa Bojanom Pavlović.

ANĐELA OSTALA BEZ IČEGA ZBOG VEZE SA BOJANOM: Učesnica Elite izgubila sve, šok-odluka saopštena uživo na Pinku!

Foto: printscreen/RTVPink

Nikola Lakić upravo je započeo svoju podelu budžeta, gde je iskreno komentarisao ukućane i delio im novac za ovonedeljne troškove.

On se osvrnuo na Anđelu Šparavalo, prema kojoj je bio surovo iskren, pa ju je opomenuo za ponašanje, ali i vezu sa Bojanom Pavlović, o čemu su joj govorili i roditelje, koje ipak nije poslušala, pa je sada završila opet sa Bojanom:

 

- Jedno od velikih razočarenja jeste osoba koju sam hteo da vratim na pravi put, da pokušam nekako da sa svojim koemntarima da stavim do znanja da ne ide pravim putem, ovo je za nju pravi put. Ne mogu više da se mešam, punoletna je i odrasla i zna neke stvari. Anđela mislim da to nisi ti, čini mi se da imaš psihičke probleme i žao mi je ako ih stvarno imaš. Zaista bi trebala da se posavetuješ sa psihologom. Mislim da ideš krivim putem - rekao je Lakić.

- Veliki budžet je za moju Lejdi Di, neko koga puno volim, ne koristim te za obroke., Dopada mi se tvoje koemntarisanje, jako si britka, što na um to na drum. Volim što si požrtvovana za Matoru, ne obaziri se na loše komentare. Ne pakuješ kada komentarišeš bilo koga i volim te kao drugaricu - rekao je Lakić.

- Mali budžet ide Elici, čini mi se da se nisi snašla. Čujem da imaš pošalice i da se dopadaš odabranima, ja to nisam video. Nemamšta da komentarišem jer se nismo specijalno družili, da smo se više družili možda bih ti i dao više - komentarisao je Lakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading