NEMAŠ NIKOG DA OBRUKAŠ: Zbog ćerkine gej afere najniže udarili na TRAGIČAN ŽIVOT Bojane Pavlović!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo nije birala reči samo kako bi ćerku sklonila od nje!

NEMAŠ NIKOG DA OBRUKAŠ: Zbog ćerkine gej afere najniže udarili na TRAGIČAN ŽIVOT Bojane Pavlović!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Anđelu Šparavalo posetila je porodica, a brat i majka nisu želeli ni da je pozdrave, zbog veze sa Bojanom Pavlović. Oni su joj poručili da je u Eliti pokazala sve najgore, pa su joj tražili objašnjenje za svakodnevne se*sualne odnose sa ženom.

Rekli su joj da brat ne ide u školu od sramote, kao i činjenicu da je se prijatelji gade, te da neće imati gde da se vrati, nakon rijalitija.

Ova poseta postala je jedna od glavnih tema za komentarisanje po ćoškovima, pa su Jelena Marinković i Aneli Ahmić žestoko oplele, a iako Aneli nije žalila Bojanu zbog strašnih reči koje su izrečene na njen račun, Jelena je priznala da joj je krivo kad čuje da neko udara na njene traume i strašnu životnu priču, koju je jedva smogla snage da podeli sa milionima. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda, Aneli Ahmić i Jelena Marinković

- Meni Bojana nije bila simpatična, ali mi je sad nje žao. Ovi roditelji od Anđele su došli, govore kao da je Bojanu na nju naterala da bude sa njom - kazala je Jelena.

- Nije mi žao smećarke - istakla je Aneli.

- Ne dopada mi se jer su njeni roditelji rekli Bojani:''ona ima nas, ti nemaš ni koga da obrukaš''. Meni se ta izjava nije dopala - rekla je Jelena.

- Bojana od prvog dana napada Aneli i mene, a Đedobvića ne sme. Četiri meseca je slušam, a poslednje što mi je rekla je: ''je*em ti sina.'' Jedva sam se suzdržala da ne uradim nešto što ne treba - istakla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading