GEJ PAR IZ ELITE POKUŠAO DA OBMANE NACIJU: Ovo su htele da sakriju, ali je kamera sve USNIMILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana i Anđela uhvaćene na delu, snimak kruži društvenim mrežama!

GEJ PAR IZ ELITE POKUŠAO DA OBMANE NACIJU: Ovo su htele da sakriju, ali je kamera sve USNIMILA! (VIDEO)

Foto: tvpink/društvene mreže

 

 

Anđela Šparavlo i Bojana Pavlović imale su jako turbulentan odnos od samog početka rijalitija "Elita", a iako su prvo pokušavale da demantuju da se između njih dve dešava bilo šta više od prijateljstva, na kraju su se otrgle kontroli i uplovile u ljubavni odnos. 

Bojana nikad nije želela da Anđelu prizna kao svoju devojku, već je uvek govorila da u spoljnom svetu ima nekog ko je čeka i da je emotivno zauzeta. Iako se Anđela određeno vreme trudila da do kraja osvoji Bojanu i bude priznata, to nije uspela, pa su nakon nekoliko žestokih svađa odlučile da prekinu kontakt i stave tačku na svoj odnos. 

Međutim, iako je Šparavalo govorila kako se brine za reakcije svoje porodice i da zbog toga više neće komunicirati sa Bojanom, izgleda da su njih dve pokušale da obmanu naciju i predstave da je njihov odnos završen, a da to nije istina. 

Naime, tokom sinoće emisije "Pitanja gledalaca" publika sa društvenih mreža zapazila je kako se Anđela i Bojana jedna drugoj smeškaju, a potom i gađaju papirićima. Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju i brojne komentar, a možete ga pogledati na samom početku ovog teksta. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

Inače, Bojana i Anđela su se sinoć posvađale nakon emisije i jedna drugoj svašta izgovorile. Izgleda da primirje koje su napravile nije dugo potrajalo, a mnogi smatraju da će posle ove tenzije ponovo doći do pomirenja između njih dve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading