MIĆA PREKINUO VRELU AKCIJU: Zatekao razgolićenu Anitu na Anđelu, ona se od šoka PROSULA PO PODU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita i Anđelo uhvaćeni u nezgodnoj pozi, ona od sramote pala s kreveta!

 

 

Nakon nedavne akcije koja se desila između učesnika "Elite", Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, čini se da su njih dvoje odlučili da svoj odnos dodatno prodube. Ovoga puta, njih dvoje su odlučili da se prepuste strastima još jednom, što je rezultiralo još jednom vrelom akcijom. 

Anđelo je Anitu uhvatio na staru foru, pa ju je pitao da dođe da ga izmasira. Ona je odmah pristala, a nakon masaže zavukli su se pod jorgan i prepustili strastima. U jednom trenutku dok su još bili u fazi ljubljena, Anita je ležana na Anđelu, preko pokrivača, kad je usledila jako neprijatna scena. 

Naime, Lepi Mića se pojavio u sobi za izolaciju kako bi zamenio baterije, a nije ni mogao da pretpostavi da će ih zateći u jako nezgodnoj pozi. Aniti je iz kratke spavaćice sevala zadnjica, a kad je Mića ušđao u izolaciju od šoka je poskočila i pala sa kreveta. 

Njih dvoje nisu mogli da sakriju da im je jako neprijatno zbog situacije u kojoj ih je zatekao najstariji zadrugar, ali im to ipak nije predstavljalo problem da nbastave gde su stali čim je on izašao iz sobe za izolaciju. 

Kako je to izgledalo pogledajte na početku ovog teksta. 

Stanojlovićeva nije mogča da kontroliše svoje uzdahe, koji su odzvanjali izolacijom, ali ipak im jedna akcija nije bila dovoljna. Naime, kad su legli da spavaju Anđelo je odlučio da se uvuče u krevet kod Anite, pa su ponovo započeli intimne odnose, koji su bili još žešći od prve runde. U nekoliko trenutaka njima se pomerio jorgan, pa su im se videla i lica. 

Nakon što su završili i drugu partiju Anđelo i Anita su kratko ležali u njenom krevetu, a onda ipak odlučili da spavaju odvojeno, svako u svom krevetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Preporuka

28.12.2023 12:02

Ovo je dobra "preporuka" za mladu majku koja se bori za skrbništvo nad detetom sa kojim je u zadnjih godinu i par meseci provela malo vremena (oko desetak dana, kažu neki) jer se morala spremiti za venčanje, pa ići na venčanje, zaljubi se u Mateu, ide na medeni mesec u Zanzibar, ići u provose sa ženom Matorom, kupiti kosu, nokte i haljine za novu sezonu Elite ....Nema tu mesta za malo dete.