ŽESTOKA AKCIJA U DVE RUNDE: Anđelo pokazao Aniti svoja umeća, ona JAUČE na sav glas!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva pristaje na sve samo da bude sa njim!

ŽESTOKA AKCIJA U DVE RUNDE: Anđelo pokazao Aniti svoja umeća, ona JAUČE na sav glas!

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon nedavne akcije koja se desila između učesnika "Elite", Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, čini se da su njih dvoje odlučili da svoj odnos dodatno prodube. Ovoga puta, njih dvoje su odlučili da se prepuste strastima još jednom, što je rezultiralo još jednom vrelom akcijom. 

Anđelo je Anitu uhvatio na staru foru, pa ju je pitao da dođe da ga izmasira. Ona je odmah pristala, a nakon masaže zavukli su se pod jorgan i prepustili strastima. Stanojlovićeva nije mogča da kontroliše svoje uzdahe, koji su odzvanjali izolacijom, ali ipak im jedna akcija nije bila dovoljna. 

Naime, kad su legli da spavaju Anđelo je odlučio da se uvuče u krevet kod Anite, pa su ponovo započeli intimne odnose, koji su bili još žešći od prve runde. U nekoliko trenutaka njima se pomerio jorgan, pa su im se videla i lica. 

Nakon što su završili i drugu partiju Anđelo i Anita su kratko ležali u njenom krevetu, a onda ipak odlučili da spavaju odvojeno, svako u svom krevetu. 

Mnogi se pitaju koliko dugo će njih dvoje imati ovakav odnos i da li će Anita uspeti da sa njim ode korak dalje i ozvaniči vezu ili će ipak samo ostati prijatelji sa povlasticama, dok Ranković ne pronađe drugu devojku koja će mu se više dopasti od nje. 

Po Beloj kući se proširila priča da su njih dvoje imali vrelu akciju, zbog čega mnogi sumnjaju i navijaju da se klip pusti u emisiji "Gledanja snimaka" kako bi Anđelo i Anita bili saterani u ćošak i više ne bi mogli da demantuju vrele radnje koje su imali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading