ANITA SE UZVEZDILA: Obratila se produkciji, traži IZMENU PROGRAMA!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve je spremna samo da bude u Anđelovoj blizini!

ANITA SE UZVEZDILA: Obratila se produkciji, traži IZMENU PROGRAMA!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović od njegovog ulaska u "Elitu" svaki dan po ceo dan provode zajedno. Njih dvoje ne kriju da se se dopali jedno drugome, a iako Ranković govori kako još uvek nije sprema da uđe u vezu, Anita gaji nadu da će se ta njegova odluka promeniti jer je ipak ona priznala pred svima da želi da bude sa njim.

Anđelo i Anita trenutno borave u sobi za izolaciju, jer ih je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Đedović. Stanojlovićeva koristi svaku situaciju da zavodi Anđela, kako bi što pre uspela da se dopkopa njegovog kreveta. 

Međutim, Anita je prizivala izolaciju otkako je Ranković prešao prag Bele kuće, ali se i nadala da će njihov odnos biti zanimljiv i da će zbog toga produkcija televizije Pink da im omogći više nedelja daleko od cimera, kao što se nekoliko puta dešavalo tokom prethodnih sezona. Stanojlovićeva je izračunala da bi sa Anđelom mogla da provede nekoliko nedelja tamo, zbog praznika koji dolaze, ali po svemu sudeći do toga neće doći. 

Anita je tokom celog jutra slala poruke produkciji da želi "Igru istine" umesto "Nominacija", a u obraćanju joj je pomogla i Slađa Lazić. 


- "Igra istine", malo da dobijemo pice - rekla je Slađa. 


- Bilo bi to dobro - dodala je Anita. 


 - Smaraju me te nominacije. Ja mislim da neće ni biti izbacivanja. Prošle godine kad je ušao Filip Car šest nedelja smo jeli picu - govorila je Slađa. 

- Ja sam večeras za "Igru istine", možda vam nešto otkrijem - nastavila je da priča Anita u nadi da će sa Anđelom ostati još koji dan u sobi za izolaciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading