OVU FOTOGRAFIJU JE MATEA CAR SLALA ANITI: Pločice na njenom telu PUCAJU, DOKAZ ugledao svetlost dana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car je ovom fotografijom fascinirala Anitu Stanojlović!

OVU FOTOGRAFIJU JE MATEA CAR SLALA ANITI: Pločice na njenom telu PUCAJU, DOKAZ ugledao svetlost dana! (FOTO)

Foto: Republika TV

Matea Car, poznata kao ljubavnica Anite Stanojlović, nedavno je objavila vruću fotografiju sa plaže. Na fotografiji, Matea je istakla svoje impresivne pločice na telu, što je privuklo veliku pažnju na društvenim mrežama.

Podsetimo, u popularnom rijalitiju “Elita”, voditelji su pitali Anitu da li je istina da su joj se svidele Mateine pločice na stomaku, što je ona negirala. Međutim, po ovoj fotografiji se može zaključiti da su se mnogim Mateinim pratiocima svidela ova poza. 

Foto: Instagram.com

Matea Car Instagram

 

Matea je u subotu gostovala u emisiji ,,Porodice Elitnih" koja se emituje na Jutjub kanalu Republika TV, u kojoj je voditelju Ognjenu Bogdanoviću priznala sve o vrelim pozivima sa Stanojlovićom. 

Nije bilo puno video poziva. Imale smo jedan razgovor tog tipa, kada je izašla iz tuša, rukama je prekrivala svoje grudi i napisala je da bi volela da sam tu, ja sam pitala šta bi bilo, rekla je da bi mi pokazala i razvio se razgovor u tom smeru, otišao je dalje - priznaje Matea Car u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
IGOR

27.11.2023 10:34

PRELEPA MATEA UFFFFFF SADA VERUJEM DA SE ANITA YACOPALA OVA DEVOJKA JE VATRA