ANITINA UDAJA ZA MATORU JE FEJK: Isplivao ključni dokaz da je Stanojlovićeva sve FOLIRALA, od ovoga se nikad NEĆE OPRATI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak zbog kojeg mnogi smatraju da su Jovana i njena još uvek zakonita supruga ceo haos oko prevare dogovorile!

ANITINA UDAJA ZA MATORU JE FEJK: Isplivao ključni dokaz da je Stanojlovićeva sve FOLIRALA, od ovoga se nikad NEĆE OPRATI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović razgovarala je sa Aneli Ahmić u sobi za izolaciju, gde su prozivale takmičare koje su ih poslalae u izolaciju, jer sebe smatraju glavom temom. Čudno je da je Stanojlovićeva do juče pričala kako želi da ide kući, a u ovom razgovoru istakla kako sebe vidi u superfinalu, što je odmah postalo tema komentarisanja na društvenim mrežama. 

- U izolaciji smo ti i ja koje vodimo prve priče. Jovana ti, Janjuš i ja, mi smo glavne teme - govorila je Aneli. 

- Zamisli te mozgove, oni će mene da nominuju, a svi će pre mene kući da odu. Sve ćemo da ih ispratimo, samo ovi koji su bili realni i ostavili me, oni će da uđu u fainle. U finale ulazi 25 ljudi, a to smo Jovana i ja, Janjuš i ti... Ja ću imati za glas dva više od tebe, jer smo ti i ja tema, pa će tako i da se glasa. Ja ću 50, ti 48, a ona dva - dodala je Anita. 

- "To su te fejk žrtve i nameštene priče. Samo mi se čini da će Milan za ovo prozivati sutra Anitu", "Tako sam i mislila sve je fejk, Anitina udaja za Matoru je fejk da bi imale priču" - glasili su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading